Pilnmēness Strēlniekā – atmodini savu ceļotāja garu

© Foto: pixabay.com

Mēs katrs esam ceļotājs, kas atceļojis no nezināmām tālēm un caur mammas klēpi esam nonākuši šajā pasaulē. Un mirklī, kad ieelpojam savu pirmo elpu, mūsu šīs zemes ceļojums var sākties.

Pilnmēness Strēlniekā, kas vienmēr iestājas tikai pāris soļus pirms Vasaras saulgriežiem, kad saulīte iet savu ceļu augšup zenītā un arī izgaismo tavu mirdzošā ceļotāja garu, ar ko tu ieradies šajā pasaulē.

Šogad, pilnmēness Strēlnieka zīmes pilnbriedums ir 23.maijā plkst.16.55 un Strēlnieka enerģija būs īpaši aktīva vēl divas dienas pēc kulminācijas brīža.

Ceļojums sevī un ārpus sevis

Foto: pixabay.com

Strēlnieka zīme simbolizē ceļojumu. Ceļojumu sevī un ārpus sevis. Tās simbols ir bulta, kas vienmēr ir gatava lidot tur, kur tu esi nomērķējis. Ir tikai jautājums - vai esi gatavs atvilkt loku un šaut? Strēlnieks atgādina ļoti fundamentālu vērtību - visa mūsu dzīve ir piedzīvojums.

Visbrīnumainākais piedzīvojums, ko ir ieradies piedzīvot tavs gars. Tajā nav tikai labais un ļaunais, baltais un melnais vai saldais un rūgtais, bet tas ietver sevī visu emociju gammu, krāsu palešu un garšas kokteiļu miksli.

Jo dažādākas piedzīvojumu garšas mēs atklājam sevī un jo drosmīgāki uzdrīkstamies būt, jo košāks un dzīves bagātāks kļūst mūsu dzīves ceļojums.

Strēlnieks ir optimisms un viņš tik ļoti vēlas, lai arī mēs, cilvēki, lai arī kādām krāsām šobrīd neietu cauri un kādas emocijas neizjustu, vienmēr saglabātu sevī šo optimisma dzirksti. Un savā dzīves ceļojumā atkārtotu zelta vārdus - viss vienmēr beidzas labi. Un, ja šobrīd viss nav labi, tātad tās vēl nav beigas.

Kādus stāstus tev stāsta tavas bailes?

Foto: pixabay.com

Ļoti bieži tieši baiļu emocija ir tā, kas mūs stādina no mūsu dzīves ceļojuma. Bailes ir unikāla emocija. Tā sargā mūs vitālos, dzīvībai svarīgos brīžos un arī stindzina, bloķē tad, kad ir jāpieņem drosmīgi lēmumi un jāizkāpj no komforta zonas.

Pilnmēness Strēlnieka zīmē palīdzēs saprast un izgaismot, kurām bailēm ir jāpaliek un kurām - jāpazūd. Ja izjūti bailes, pajautā sev, cik pamatotas tās tiešām ir. Kādus stāstus tev stāsta tavas bailes?

Kā tavas bailes ietekmē tavas spējas klausīties un uzticēties savām iekšējām zināšanām, sirds intuīcijai? Paskaties, kā tavas bailes tevi ir vadījušas pagātnē un īpaši šajos sešos mēnešos, kad sākās Jaunais gads?

Pilnmēness Strēlniekā ir laiks, lai atzītu sev, kurus lēmumus tu esi pieņēmis pagātnē, kas balstīti uz bailēm un ko pēc tam esi nožēlojis. Un, cik ir bijušas tās reizes, kad izjuti intuitīvas bailes, ieklausījies sevī un tās patiesi tevi pasargāja.

Mums nav jāiet pazīstamais ceļš, baidoties no nezināmā un mums arī nav jābūt pārlieku drosmīgiem, nepamanot brīdinājuma zīmes savā ceļā.

Mums ir jābūt sirds atvērtiem, bērna brīnuma dzirksts vadītiem un vienkārši ir jādodas savā dzīves piedzīvojumā, liekot savā ceļojuma somā drosmi, optimismu, dzīvesprieku un lielu, lielu, lielu lādi pateicības. Un svarīgi katrā savas dzīves ceļa solī atcerēties - es neesmu tas, kas ar mani notika, bet gan tas, kas es pats izvēlējos būt.

Iekšējie dialogi ar sevi

Foto: pixabay.com

Mēness atrodas Strēlniekā, savukārt Saule - Dvīņu zīmē. Dvīņu simbols ir divi cilvēki, kur katram piemīt sava daba. Tās ir divas pretējas enerģijas, kas nepārtraukti mijiedarbojas viena ar otru nebeidzamā dialogā. Un šajā pilnmēness laikā arī mūsos mostas šie iekšējie dialogi ar sevi, ar citiem, ar pasauli apkārt.

Dvīņi ir komunikācija, tās ir domas un vārdi, kas dzimst mūsu prātā un ko mēs izpaužam uz āru. Domas un vārdi, ko mēs radām rada arī realitāti, kuru mēs piedzīvojam. Un šis pilnmēness arī izgaismo to, kāda ir mūsu patiesā komunikācija mūsu realitātē.

Šī Dvīņu daba arī ļauj mums ieraudzīt kontrastainās dualitātes. Aplūkojot jebkuras situācijas galējās puses, mēs varam iegūt pilnīgāku izpratni un ieraudzīt kopbildi. Dvīņi to augstākajā izpausmē māca mums skatīties un izdzīvot jebkuru situāciju, neļaujoties emociju uzplūdumiem, saglabājot iekšējo mieru un tajā pašā laikā esot ļoti vērīgiem.

Kad spējam paskatīties uz jebkuru situāciju no dažādiem rakursiem, ieraugām dažādas patiesības, viedokļus un katrai ir tiesības būt. Mūsu atbildība ir izprast visas, taču savu lēmumu pieņemt, balstoties uz skaidru, tīru savu apziņu.

Vienas monētas divas puses

Foto: pixabay.com

Strēlnieka un Dvīņu zīmes ir vienas monētas divas puses. Dvīņi koncentrējas uz detaļām, Strēlnieks redz plašāku ainu.

Dvīņi sazinās, lai mācītos. Strēlnieks sazinās, lai mācītu. Dvīņi meklē dualitāti, lai saprastu pasauli. Strēlnieks meklē universālās patiesības, lai izprastu Visumu.

Šīs abas zīmes daudzējādā ziņā palīdz mums integrēt kreiso smadzeņu puslodi, loģisko ar labo, radošo pusi. To integrācija palīdz mums palikt zinātkāriem, uzdot jautājumus un meklēt atbildes, vienlaikus apzinoties, ka patiešām meklējam dziļāku, augstāku izpratni it visā.

Patiesais dzīves ceļojums

Foto: pixabay.com

Laikā, kad pilnmēness ir Strēlnieka zīmē, atgādini sev - kāds ir tavs patiesais dzīves ceļojums? Pajautā sev - kādi piedzīvojumi tevi vilina? Kādos dzīves ceļojumos alkst doties tava sirds? Klausies, vēro un sadzirdi tās atklāsmes, ko tev atnes šis pilnmēness laiks. Pēc tam sajūti savā garā, vai šobrīd esi gatavs doties pretī šiem aicinājumiem?

Ja atbilde ir JĀ, tad stājies pretī savām bailēm, atvelc bultu, nomērķē un šauj. Un atceries, ka jebkurā piedzīvojumā būs pagriezieni.

Foto: pixabay.com

Neatkarīgi no tā, vai tu kāp kalnā, raksti diplomdarbu, audzini bērnus vai sēdi desmit dienas lotosa pozā. Tās bagātības, kuras tu iegūsi šajā ceļā, būs katra grūtā mirkļa vērtas, jo tu zini, ka tam visam ir daudz augstāks uzdevums. Tieši visgrūtākajos dzīves ceļojumos dzimst mūsu gara patiesais spēks.

Dzīvesstils

Viesizrāde, radoši vasaras vakari, koncertuzvedums, laikmetīgā deja, muzikāli interaktīva spēle, traģiska dziesmuspēle, leģendu atgriešanās un kārtīga sadziedāšanās.

Svarīgākais