Stils un gaume ir svarīgi katra cilvēka personības aspekti, kas ietekmē viņu uzvedību un vērtības. Stils definē veidu, kādā cilvēks pauž savu attieksmi un savas vērtības.

Attiecībās ar citiem cilvēkiem, attiecībās ar laiku, dabu un savu dzīvi. Stils ir cilvēka identitātes izpausme - caur izskatu, runu, rakstību, domu gājienu un manierēm.

Kamēr gaume ir spēja novērtēt. Tā ir subjektīva un nevar tikt ieslodzīta noteiktā rāmī, esot atšķirīga dažādiem cilvēkiem. Taču mēs visi novērtējam labas gaumes paraugus un nereti pat ikonizējam īpašus cilvēkus kā stila un gaumes vislabāko paraugu.

Astroloģija piedāvā skatījumu uz zodiakiem no stila un gaumes vērtējuma. Jo, jau cilvēkam piedzimstot, mēs varam redzēt, kāda būs viņa gaume un stila izjūta. Kuras ir modernākās zodiaka zīmes, kuras izceļas visu zīmju aplī ar savām izvēlēm un iedzimto stila vēstījumu?

Un kādu saturu tās ienes mūsu vidū? Lasiet tālāk un jūs uzzināsiet, kurš zodiaks nosaka tendences, kurš ir noslēpumains entuziasts, kurš viennozīmīgi ir ekscentriskā stila ikona, savukārt, kurš ir izsmalcinātības iemiesojums un kurš zodiaks piekopj bezrūpīgu modes izjūtu.

Foto: pexels.com

Noslēpumainais tendenču entuziasts. Skorpions

Skorpiona zodiaka cilvēki ir saistīti ar noslēpumainību un viņu modes izjūta lieliski atspoguļo šo maģisko īpašību. Lai Skorpions būtu savā elementā, tam ir jāizvēlas apģērbs, kas ir ne tikai stilīgs, bet arī ar kaut kādu noslēpumainības plīvuru un varbūt pat - intrigu.

Intriga nozīmē klusu valdzinājumu vai pavisam attālu nojausmu par personības stāstu vai stila esenci. Tumšās krāsas ir lieliska izvēle Skorpiona zodiaka cilvēkiem. Tāpat arī tērpi ar sarežģītu dizainu un tehniskām detaļām ir Skorpiona drēbju skapja pamatelementi.

Tāpēc Skorpions var drosmīgi spēlēties ar faktūrām un aksesuāriem. Tieši šis spēles motīvs, kas izpaudīsies caur apģērba gammu un gaumes smalko izjūtu var būt tas jaudas punkts, kas uzlabos visas modes tendences attīstību un izaugsmi.

Foto: pexels.com

Ekscentriskā stila ikona. Ūdensvīrs

Ūdensvīra zodiaka cilvēki ir pazīstami ar savu ekscentrisko un netradicionālo stilu. Tie nebaidās miksēt, dažādot, sajaukt un reizēm pavisam veiksmīgi saskaņot nesavienojamus stilus un formātus, modeļus un fasonus. Lai izceltos.

Ilgtspējība ir arī galvenais akcents modes filozofijā Ūdensvīriem, tāpēc viņi bieži izvēlas videi draudzīgas modes lietas. Ūdensvīriem var droši ieteikt eksperimentēt ar futūristiskiem siluetiem, košām izdrukām, drosmīgiem salikumiem, negaidītiem stila sprādzieniem, jo tieši caur šo stila formu, Ūdensvīri var parādīt savu unikālo skatījumu uz pasauli un tikt pamanīti, novērtēti, atzīti un apbrīnoti.

Foto: pexels.com

Drosmīgais tendenču noteicējs. Auns

Auna zodiaka cilvēki ir pazīstami ar savu drosmīgo dabu. Tie meklē piedzīvojumus arī stilā un izaicina savu gaumes sajūtu un tas atspoguļojas arī viņu modes izvēlē. Auni bieži vien ir pirmie, kas izmēģina jaunākās tendences - modē, stilā, ēdienā un tas padara viņus par patiesiem pionieriem modes pasaulē.

No košām krāsām līdz drosmīgiem piegriezumiem. Aunam patīk izpausties ar savu garderobi. Tāpēc Auni var nešauboties izvēlēties drosmīgus rakstus un tērpus ar izteiksmīgiem elementi, jo tas viss tikai atspoguļos iekšējo kvēli un uguni.

Foto: pexels.com

Bohēmas mīļotājs. Strēlnieks

Strēlnieka zodiaka cilvēki ir pazīstami ar savu brīvības mīlestību un kāri uz piedzīvojumiem, kas arī atspoguļojas viņu bohēmiskajā un bezrūpīgajā modes izjūtā. Tie dod priekšroku ērtam, taču modernam apģērbam.

Nereti Strēlniekus uzrunā un piesaista etniskas apdrukas un brīvi krītoši dizaini. Strēlnieki var droši iekļaut savā garderobē tādus elementus, kā etniskas cilšu rakstu apdrukas un gaisīgus audumus, kas izsaka gara stāju un dvēseles alkas.

Pareiza apģērba stila izvēle Strēlniekam šajā dzīvē var pat palīdzēt atjaunot un uzlabot klejošanas garu.

Foto: pexels.com

Izsmalcinātais modes karalis. Lauva

Lauvas zodiaka cilvēki ir ekstravagances un izsmalcinātības iemiesojums. Zodiaku kūrējošās Saules pārvaldībā, Lauvām, protams, patīk būt uzmanības centrā un tāpēc likumsakarīgi arī izvēlēties tērpus, kas atspoguļo viņu karalisko un dramatisko personību.

Grezni audumi, drosmīgi dizaini, zelta akcenti un vispārēja spozme - tas viss Lauvas izceļ no pūļa.

Tāpēc Lauvas viennozīmīgi savā apģērbu klāstā var iekļaut krāšņus elementus, spilgtus un vērtīgus aksesuārus, jo tas viss tikai vēl jaudīgāk akcentēs un uzlabos šā spilgtā zodiaka spozmes kvalitāti.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv