Kā saldējuma ēšanas paradums atklāj personību

© Foto: pixabay.com

Saldumu ēšanas stils – no agresīvas košanas līdz lēnai laizīšanai – atspoguļo galvenās personības iezīmes, skaidro uzvedības psihologs Džo Hemingss.

Cilvēki, kuri drosmīgi iekožas saldējumā, nebaidoties no "smadzeņu sasalšanas", parasti ir pārliecinātāki par sevi, impulsīvāki un pakļauti riskam. Tie, kas dod priekšroku lēnām laizīt savu desertu, gluži pretēji, ir metodiski, pacietīgi un romantiski.

Eksperts izceļ tos, kas saldējumu kož uzmanīgi - šādi cilvēki parasti ir pārdomātāki savā uzvedībā, maigi un nedaudz atturīgi, dailymail.co.uk.

Foto: pixabay.com

Svarīgi ir arī tas, cik ātri pabeidzat desertu, saka Hemingss. Tie, kas saldējumu apēd minūtes laikā, bieži vien ir enerģiski, nepacietīgi un meklē tūlītēju baudas "devu". Bet tie, kas izstiepj procesu, demonstrē apņēmību un spēju koncentrēties uz sajūtām.

Dzīvesstils

Pavasaris ne velti tiek saukts par atjaunošanās laiku - daba mostas no ziemas miega, un arī mājās arvien biežāk ielaižam saules starus, svaigu gaisu un vēlmi visu sakopt. Viens no bieži aizmirstiem, bet svarīgiem tīrības elementiem ir aizkari - tie klusi uzkrāj putekļus, aromātus un pat alergēnus, ietekmējot ne tikai mājas izskatu, bet arī veselību. Tad nu noskaidrosim - cik bieži tiešām vajadzētu mazgāt aizkarus? Skaidro eksperti no “The Spruce”.

Svarīgākais