Saldumu ēšanas stils – no agresīvas košanas līdz lēnai laizīšanai – atspoguļo galvenās personības iezīmes, skaidro uzvedības psihologs Džo Hemingss.
Cilvēki, kuri drosmīgi iekožas saldējumā, nebaidoties no "smadzeņu sasalšanas", parasti ir pārliecinātāki par sevi, impulsīvāki un pakļauti riskam. Tie, kas dod priekšroku lēnām laizīt savu desertu, gluži pretēji, ir metodiski, pacietīgi un romantiski.
Eksperts izceļ tos, kas saldējumu kož uzmanīgi - šādi cilvēki parasti ir pārdomātāki savā uzvedībā, maigi un nedaudz atturīgi, dailymail.co.uk.
Svarīgi ir arī tas, cik ātri pabeidzat desertu, saka Hemingss. Tie, kas saldējumu apēd minūtes laikā, bieži vien ir enerģiski, nepacietīgi un meklē tūlītēju baudas "devu". Bet tie, kas izstiepj procesu, demonstrē apņēmību un spēju koncentrēties uz sajūtām.