Vegānu sviesta krēma glazūras recepte

© Foto: pixabay.com

Vegānu sviesta krēms ir glazūra bez piena produktiem kūciņām, dzimšanas dienas kūkām, šokolādes kūkām un citiem desertiem.

Kā pagatavot vegānisku sviesta krēmu, izmantojot produktus, kas nav dzīvnieku izcelsmes.

Kas ir vegānu sviesta krēms?

Vegānu sviesta krēms ir krēmīga glazūra, kas nesatur piena produktus. Sviesta krēma glazūras receptēs parasti ir nepieciešams liels daudzums sviesta un olu. Vegānu sviesta krēmam ir četras galvenās sastāvdaļas: vegānu sviests, pūdercukurs, vaniļa un piens. Varat izmantot vegānu sviesta krēmu, lai pagatavotu klasiskus desertus, piemēram, kārtainās kūkas un šokolādes kūciņas. Varat aromatizēt vegānu sviesta krēmu ar papildu sastāvdaļām, sajaukt to ar pārtikas krāsvielu un izrotāt savu iecienītāko kūkas recepti.

5 padomi vegāniskā sviesta krēma pagatavošanai

Foto: pixabay.com

Labākajiem vegānu sviesta krēmiem ir tāda pati bieza, krēmīga konsistence kā to piena produktiem. Gatavojot vegānu sviesta krēmu, ievērojiet šos padomus:

1.Sasildiet sviestu līdz istabas temperatūrai. Sviests ar cukuru nodrošina pūkainu pamatu. Vieglāk ir putot istabas temperatūras sviestu, lai pievienotos vairāk gaisa. Lai sasniegtu pareizo vegāniskā sviesta krēma konsistenci, izmantojiet vegāniskā sviesta produktu ar augstu tauku saturu.

2.Kontrolējiet konsistenci. Biezums ir atkarīgs no sviesta krēma uzklāšanas un vēlamās konsistences. Piemēram, izvēlieties īpaši biezu konsistenci biezai trīskāršai šokolādes kūkai vai gaišāku, lai pārklātu vienkāršu vaniļas kūku. Lai sabiezinātu glazūru, pievienojiet izsijātu konditorejas cukuru. Pievienojiet vairāk piena vai lielāku ātrumu ar rokas mikseri, lai padarītu to maigāku.

Foto: pixabay.com

3.Pielāgojiet sviesta krēmu. Vaniļas glazūra ir klasiska, taču varat pievienot kakao pulveri, lai pagatavotu vegānisku šokolādes glazūru, vai pievienot kanēli, zemesriekstu sviestu, apelsīna miziņu, citrona miziņu vai ēdamas rožu ziedlapiņas, lai aromatizētu vaniļas glazūru. Izvēlētais piena produkts var aromatizēt sviesta krēmu. Auzu piens, mandeļu piens, sojas piens un kokosriekstu piens ir populārākais piens vegānu receptes.

4.Novērsiet nekārtības ar virtuves dvieli. Sviesta krēma glazē ir daudz pūdercukura — vairāk nekā divreiz vairāk nekā sviesta — tas nozīmē, ka no statīva miksera var izcelties iespaidīgi cukura mākoņi, līdz to pareizi iemaisa. Pirms cukura pievienošanas izslēdziet mikseri un, pirms atkal iedarbināt mikseri, ap bļodu apklājiet virtuves dvieli, lai to kontrolētu.

5.Uzglabājiet sviesta krēma atlikumus. Ievietojiet sviesta krējuma atlikumus hermētiskā traukā. Tas var izturēt divas dienas ledusskapī vai trīs mēnešus saldētavā.

3 vegāniskā sviesta krēma veidi

Foto: pixabay.com

Vegānu sviesta krēms var būt deserta izcilākais notikums. Apsveriet šādus vegānu sviesta krēma lietošanas veidus:

1.Kā dekoratīvs zieds: sviesta krēma tekstūra padara to ideāli piemērotu dekoratīvu ziedu, piemēram, ziedu un zaļumu glazēšanai.

Foto: pixabay.com

2.Kā kūku glazūru: sasaldējiet desertus bez piena produktiem, piemēram, vegānisko šokolādes kūku vai vegānisko vaniļas kūciņu ārpusi ar sviesta krēmu. Jūs varat uzklāt sviesta krēmu, izmantojot maisu vai lāpstiņu.

Foto: pixabay.com

3.Kā pildījums: sviesta krēms ir viegls, salds pildījums vegāniskām vaniļas kūkām. Pārklājiet kūkas kārtas ar vaniļas glazūru, lai desertam pievienotu krēmīgumu.

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais