Jūrmalā notiks jogas nodarbības pludmalē

© Flickr/Villa Amor

Jogas un skaistuma studija "Labo Sajūtu Laboratorija" sadarbībā ar šefpavāru Lauri Aleksejevu un restorānu "36. līnija" šovasar jogos pludmalē. Pagarināsim savas brīvdienas – izelpojam darba dunu, ieelpojam jūru un vieglumu! Pirmā nodarbība jau 9. jūnijā, svētdien plkst.8:30.

Daži iemesli, kāpēc JOGA pludmalē:

Kas var būt labāks, kā iegūt prāta un ķermeņa vieglumu, nodarbojoties ar jogu pludmalē?! Iedomājies – Tu dzirdi viļņus, sajūti, sasmaržo jūras gaisu, jūti smilšu graudiņus zem pēdām. Nav vajadzīga mūzika, jo daba būs brīvdienu skaņa, kas ļaus atpūsties un izbaudīt vieglumu, kamēr praktizēsi asanas (pozas);

Svaigais gaiss ir tiešais skābekļa avots organismam. Negatīvie joni, kas apgādā ķermeni ar skābekli ir turpat blakus – augi un koki, apkārt esošais ūdens un sālsūdens smarža. Svaigajam gaisam ir tik daudz priekšrocību – uzlabo imūnsistēmu, vielmaiņu un piepilda ar gandarījuma sajūtu, vairojot serotonīna līmeni smadzenēs;

Agrā rīta saule – uzlabos omu 100%, turklāt apgādās organismu ar nepieciešamo D vitamīna daudzumu.

Un tas vēl nav viss. Pēc reibinošās rīta jogas nodarbības pludmalē, Tevi gaida šefpavāra Laura Aleksejeva no sirds gatavotas gardas un veselīgas brokastis.

Lai kāds būtu iemesls, lai nodarbotos ar jogu pludmalē, tas ir jādara! Agrs rīts, jūra, plašums, reibinoši svaigs gaiss, draudzīgs smaids. Tu esi gaidīts, un par Tevi ir padomāts. Un beidzot – Tavs vienīgais uzdevums ir ļauties kustībai, savai elpai, klusumam, jaunajai pieredzei – sev pašam!

Pirmā nodarbība notiek 9. jūnijā

Ierašanās: 8:00 – 8:20

Nodarbība 8:30 – 10:00

Brokastošana: 10:00 – 11:00

Nodarbību vada jogas pasniedzēja Ilvita Kļaviņa

Nodarbības cena: 10Ls (Cenā iekļautas brokastis)

Nodarbība notiek: Restorāna 36. Line teritorijā pie pašas jūras. Jūrmalā, 36. līnija.

Līdzi jāņem savs paklājiņš (ja paklājiņa nav, piesakoties nodarbībai, pabrīdināt administratoru).

Garantētai vietai nodarbībā – iepriekšēja pieteikšanās obligāta!

PIESAKIES:

www.karstajoga.lv

tel.67 887 581 vai 29 330 280

Labo Sajūtu Laboratorija

Brīvības gatve 214b-504 (5.stāvs)

Dzīvesstils

“Recepti atradu vecmāmiņas recepšu kladē. Ābolus, protams, var aizvietot ar citiem augļiem un ogām - visu, kas ir saldēts vai piedāvājumā tirgū. Klāt pasniedz šokolādes mērci vai arī uzputotu saldo krējumu,” iesaka virtuves huligāns Pipars.

Svarīgākais