Kurzemes jūrmalā notiek pirmais Kundalini jogas festivāls Latvijā

Līdz 10.jūnijam jūras krastā netālu no Jūrkalnes notiks pirmais Kundalini jogas festivāls Latvijā, informē festivāla organizatoru pārstāvis Sandis Kristars Dūšelis.

Šajā festivālā vairāk nekā 15 ārvalstu un Latvijas Kundalini jogas pasniedzēji dalīsies savās zināšanās un praksē, ļaujot ielūkoties dziļāk pašam sevī, attīrīt ķermeni un prātu ar jogas nodarbībām, kā arī baudot veģetāru uzturu.

Festivāls notiek trīs diennaktis, un tajā iespēja piedalīties dažādās nodarbībās, kas veltītas attiecību un savstarpējās līdzāspastāvēšanas tēmai. Pasākumā ar savām zināšanām par to, kā cīnīties ar ego, dziedināties un ļauties dzīvei pilnīgā harmonijā, dalīsies vēsturiski oriģinālās un centrālās Khalsa organizācijas māceklis.

Savukārt latviski runājošā Kundalini jogas skolotāja no Zviedrijas Inga Strante nodarbībā "Būt draugos ar pārvērtībām" aicinās ikvienu izvērtēt savu dzīves stāstu un līdzsvarot to ar Kundalini jogas kriju un meditācijām. Tāpat viņa palīdzēs stiprināt savstarpējās attiecības un vārda spēku, lai veidotu pozitīvas un tuvas attiecības ar apkārtējiem.

Festivāla norises vieta izraudzīta līdzās Jūrkalnes stāvkrastiem, kas ļaus izbaudīt dabas unikālo skaistumu un jūras tuvumu.

Dzīvesstils

“Recepti atradu vecmāmiņas recepšu kladē. Ābolus, protams, var aizvietot ar citiem augļiem un ogām - visu, kas ir saldēts vai piedāvājumā tirgū. Klāt pasniedz šokolādes mērci vai arī uzputotu saldo krējumu,” iesaka virtuves huligāns Pipars.

Svarīgākais