Latvijas ražotāji piedalās Lielbritānijas lielākajā modes apģērbu izstādē

Lielbritānijas lielākajā modes apģērbu izstādē Moda, kas norisinājās Birmingemā no 18. līdz 21.februārim, otro reizi piedalās Latvijas ražotāji,informē Latvijas Republikas vēstniecība Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotajā Karalistē.

Izstādē, kurā pārstāvēti gandrīz 1400 apģērbu zīmoli, ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras un "Latvijas veļas ražotāju asociācijas" atbalstu bija pārstāvēti deviņi Latvijas uzņēmumi - Gracija-RIM, Magija Lingerie, Nikol Djumon, Novella, Orhideja, Regina N, Roksa, Rosme un Vaide.

Latvijas stendu apmeklēja arī Latvijas vēstnieks Lielbritānijā Eduards Stiprais, lai pārrunātu Vēstniecības un asociācijas sadarbības iespējas. Asociācijas valdes priekšsēdētājs Jurijs Hadarovičs dalību izstādē vērtē kā veiksmīgu un sagaidāms, ka Latvija būs pārstāvēta arī nākamajā izstādē, kas notiks 2012.gada augustā.

Dzīvesstils

“Barojošs uzturs ir veselīga dzīvesveida pamats. Papildus svara zaudēšanai un uzturēšanai, sabalansēts uzturs ir ļoti svarīgs sievietes un vīrieša vispārējai veselībai. Laba pārtika nodrošina vitamīnus, minerālvielas un uzturvielas, kas ir svarīgas augšanai, labklājībai un attīstībai,” raksta healthline.com.

Svarīgākais