Nākamnedēļ notiks Olgas Žitluhinas dejas kompānijas veidotā pirmizrāde

© publicitātes foto

16. decembrī LNO Jaunajā zālē notiks Olgas Žitluhinas dejas kompānijas darbam "Ursus Maritimus"pirmizrāde.

Vienā vakarā ar jauno izrādi tiks rādīts kompānijas agrākais iestudējums "Quick Time Player",kas pirmizrādi piedzīvoja 2008. gadā un vēsta par to, cik ātri iet laiks, cik ātri dzīvojam, uztveram informāciju, cik ātri vai lēni aizmirstam. Viss notiek ātri, bet vienmēr ir laiks redzēt, dzirdēt un sajust. Mūsu laiks un mūsu cilvēki, ar kuriem kopā gribas būt skaistumā.

Izrāde nosaukumu ir aizguvusi no latīņu valodas un veltīta baltajam leduslācim. Olgas Žitluhinas dejas kompānija par svarīgu uzskata runāt par sabiedrībā aktuālām tēmām, atspoguļojot savu redzējumu uz problēmām, kas nomāc ikviena prātu. Šīs izrādes tēma ir daba un tās trauslums.

Ursus Maritimus ir tapusi sadarbībā ar jauno režisoru Elmāru Seņkovu.Izrādes horeogrāfiju veidojusi Olga Žitluhina, izrādē piedalās Ilze Zīriņa, Santa Grīnfelde, Ramona Galkina, Andris Kačanovskis, Dmitrijs Gaitjukevičs.

Dzīvesstils

Diētisks ēdiens tiem, kas ievēro diētu un sargā figūru. Cepta liellopa gaļa ir ideāla izvēle tiem, kam rūp sava veselība. Šis ēdiens ir bagāts ar B vitamīniem, minerālvielām un aminoskābēm, padarot to par veselīgu uztura papildinājumu.

Svarīgākais