Atklās izstādi "Vienas vannas stāsts"

Otrdien, 27.oktobrī plkst. 17:00 Vannu Fabrikas salonā Rīgā, Ūnijas ielā 12a atklās "Dizaina Dienu" izstādi "Vienas vannas stāsts".

Izstādes atklāšanas apmeklētāji aicināti noklausīties Vannu Fabrikas salona iemītnieka, Salona Lauvas stāstu par vannas "Verso" tapšanu, kā arī uzdot jautājumus vannas autoriem - Pēterim Treicim, Dacei Garlejai un Edgaram Kokam.

"Verso" ir jaunākais Vannu Fabrikas izstrādājums, tā ir neliela akmens masas vanna, kas pielāgota 103., 104. un 119. sēriju dzīvokļu vannas istabu izmēriem. Vanna veidota ar pagriežamām malām un ērtu atvilktni tās pamatnē. "Verso" veido divas daļas - pati vanna un tās pamatne, tādēļ vannu var ērti ienest pa šaurām durvīm un tā ir viegli pārvietojama.

Izstāde "Vienas vannas stāsts" Vannu Fabrikas salonā apskatāma no 22.oktobra līdz 5.novembrim darba dienās no plkst. 10:00 līdz 19:00 un sestdienās no plkst. 11:00 līdz 18:00.

PAA Vannu Fabrika jau 17 gadus izgatavo tehniski nevainojamas, vizuāli pievilcīgas un laikmeta tendencēm atbilstošas akrila un akmens masas vannas. Unikāla tehnoloģija ļauj izgatavot krāsainas vannas istabas kolekcijas, Vannu Fabrikas dizaineri radījuši vairāk kā 30 vannu dizainus. Gan dizaina izstrāde, gan ražošana notiek ražotnē Ķekavā, PAA Vannu Fabrikas santehniku un vannas istabas dizaina elementus iespējams iegādāties plašā 2 stāvu salonā Rīgā, Ūnijas ielā 12a. PAA Vannu Fabrikas produkciju eksportē uz Lietuvu, Ukrainu, Zviedriju, Krieviju, Vāciju, Igauniju, Poliju un Baltkrieviju.

Dzīvesstils

Septembris ir īsts rudens labumu mēnesis. Un bez āboliem arī šis laiks nav iedomājams. Tam pievienojas arī virtuves huligāns Pipars, kas dalās ar savu biezpiena – ābolu vafeļu recepti, kas noderēs tiem, kuri mīl brīvdienās sevi un savu ģimeni palutināt.

Svarīgākais