Avokado kļūs 10 reizes garšīgāks. Nepieciešama tikai viena sastāvdaļa

© Pexels.com

Avokado ir populārs un daudzpusīgs auglis, ko var izmantot dažādos ēdienos, un, pēc pārtikas ekspertu domām, ir kāds pārbaudīts veids, kā padarīt tā garšu daudz labāku - pievienojot tikai vienu lētu sastāvdaļu, raksta “Daily Mirror”.

Avokado nodrošina organismu ar veselīgiem taukiem un nepieciešamajām uzturvielām - šis auglis satur šķiedrvielas, minerālvielas un vitamīnus, tostarp E, K, C un B grupas vitamīnus. Avokado ir labs sirds veselībai, un to var izmantot kā daudz veselīgāku alternatīvu citiem pārtikas produktiem ar augstu piesātināto tauku saturu.

Runājot par to, kā uzlabot avokado garšu, eksperti iesaka lietot balzamiko etiķi.

"Balzamiko etiķa pievienošana darbojas kā antioksidants un piešķir arī īpatnēju skābu garšu. Avokado krēmīgums labi sader ar balzamiko etiķa skābumu. Lai iegūtu papildu garšu, varat pievienot arī nedaudz sāls vai čili pārslu," iesaka eksperti.

Pixabay.com

Avokado - vienkārša recepte garšas uzlabošanai

Gardu ēdienu ar avokado un balzamiko etiķi pagatavot ir ļoti ātri un vienkārši. Šis process aizņems tikai dažas minūtes.

Vienkārši sagrieziet avokado četrās daļās un apslakiet ar balzamiko etiķi. Pēc tam pārkaisiet ar jūras sāli un svaigi maltiem melnajiem pipariem pēc garšas. Papildu garšai var pievienot dažus ķiršu tomātus un svaigu baziliku.

Dzīvesstils

Krāšņas vasaras puķes podos – balkonos, terasēs vai pie lieveņa – piešķir mājām īpašu šarmu. Tomēr, lai tās ziedētu ne tikai jūnijā, bet arī jūlijā, augustā un pat vēlāk, ir jāatceras viens būtisks noteikums – regulāra un pareiza mēslošana. Ar ūdeni vien nepietiek, jo katrā laistīšanas reizē barības vielas izskalojas. Laiks kļūt par savu puķu labāko draugu un dārzkopības detektīvu – ielūkosimies, ko un cik bieži podu puķes patiesībā vēlas, kopā ar “Home&Garden” dārzkopības ekspertiem.

Svarīgākais