Nedēļas nogalē notiks starptautiska izstāde "Expo Beauty 2011"

No 6. līdz 8. maijam Arēna Rīga notiks starptautiska izstāde "Expo Beauty 2011", kurā tiks prezentēti kosmētikas kompāniju un SPA&Wellness industrijas jaunumi, frizieru mākslas un vizāžas tendences.

Šogad pirmo reizi Latvijā izstādes laikā norisināsies Business Day un "Veselības diena" visiem, kas vēlas būt ne vien skaisti, bet arī veseli.

Dekoratīvā un profesionālā kosmētika, aprīkojums un aksesuāri – vairāk nekā 250 zīmolu pārstāvji iepazīstinās izstādes apmeklētājus ar vadošo kosmētikas kompāniju jaunākajām izstrādnēm un produktiem. Izstādes dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas demonstrēs kosmetoloģijas, frizieru mākslas jaunumus un pavasara-vasaras modes tendences.

Izstādes apmeklētāji saņems ne tikai pašu aktuālāko informāciju, bet arī praktiskus profesionāļu padomus matu, sejas un ķermeņa kopšanā, varēs veikt testēšanu un uzzināt par jaunākajām tehnoloģijām, kosmētisko salonu, frizētavu un SPA centru profesionālo aprīkojumu.

Dzīvesstils

Virtuves huligāns Pipars stāsta, ka šis būs ēdiens ar bērnības garšu. “Tieši tādus buljona pīrādziņus es ēdu savā bērnībā. Buljonu es īpaši bērnībā neesmu dzēris, bet man ļoti garšoja.