Latvijas horeogrāfi piedalās Mūsdienu dejas talantu forumā "Denceunion"

Latvijas laikmetīgās dejas horeogrāfi Elīna Breice un Guntis Spridzāns pārstāvēs Latviju jauno Eiropas mūsdienu dejas talantu forumā "Denceunion", kas no 15.marta līdz 17.martam norisināsies Londonā, informē Ģertrūdes ielas teātra pārstāve Zane Estere Gruntmane.

Londonā notiekošajā forumā savus darbus prezentēs daudzsološāko šā brīža jauno Eiropas Savienības horeogrāfu izlase.

Latvijas laikmetīgās dejas skatuvi pārstāvēs izrāde "Esi ar mani", ko horeogrāfe Elīna Breice iestudējusi Ģertrūdes ielas teātrī ar dejotājiem Gunti Spridzānu un Agnesi Bordjukovu.

Dejas izrāde "Esi ar mani" kopā ar darbiem no Īrijas, Čehijas, Polijas un Rumānijas iekļauta festivāla atklāšanas vakara programmā.

Elīna Breice ir viena no projekta "Dejas anatomija" vadītājām. Viņa ir veidojusi tādas dejas izrādes kā "Ņem manas acis" un "Es esmu dialogs", kā arī horeogrāfiju teātra izrādēm "Otello" Jaunajā Rīgas teātrī un "Makss un Morics" Latvijas Nacionālajā teātrī.

Dzīvesstils

Diētisks ēdiens tiem, kas ievēro diētu un sargā figūru. Cepta liellopa gaļa ir ideāla izvēle tiem, kam rūp sava veselība. Šis ēdiens ir bagāts ar B vitamīniem, minerālvielām un aminoskābēm, padarot to par veselīgu uztura papildinājumu.

Svarīgākais