Piedāvā izveidot savu somu

© publicitātes foto

Lai ikviens varētu ērtā un neparastā veidā radīt tieši sev vispiemērotāko somu, šodien, 23.februārī, atklāta vēl līdz šim nebijusi iespēja – pirmais somu konstruktors internetā www.artbag.lv.

Veidojot somu konstruktorā, ikvienam ir iespēja izvēlēties savas ideālās somas materiālu, kombinēt dažādu krāsu toņus un izvēlēties piemērotākos somu rokturus tieši interneta vidē. Konstruktors ērtā veidā sniedz ikvienam ne tikai iespēju izveidot klasisku ikdienas somu pēc piedāvātajiem dizainiem, bet arī atklāt savas fantāzijas robežas un eksperimentēt ar krāsām, audumiem, radot ar piesātinātu aksesuāru romantiskam vakaram, teātra vai izklaides pasākumu apmeklējumam, ceļojumiem vai jebkuram citam mērķim.”

Jau šobrīd virtuālajā vidē pieejami vairāk nekā 100 dažādu toņu materiāli – audumi, dabīgā āda un mākslīgā āda, kas ļauj veidot vairākus desmitus tūkstošu somu kombinācijas. Iegādāties var ne tikai rokassomiņas sievietēm, bet arī unisex un vīriešu somas gan biznesam, gan brīvdienām, pārbraucieniem vai sportam.

Atklāšanas pasākumā pirmo somu konstruktorā veidoja TV raidījuma SEMS vadītāja Ketija Dombrovska, kura nesen ieguva balvu kā stilīgākā TV raidījumu vadītāja.

Dzīvesstils

Vai savās mājās cīnāties ar augļu mušu bariem? Kā no tām atbrīvoties uz visiem laikiem? Kas ir tie sīkie kukaiņi, kas lidinās virtuvē? Kāpēc to ir tik daudz? Kāpēc tik grūti no tām atbrīvoties?