© Ekrānšāviņš

Tev ir veiksmīga karjera. Dzīve šķiet sakārtota. Vismaz ārēji tā izskatās. Stabili ienākumi, ierasta rutīna, zināms statuss…

Taču kādu dienu, šokējot visus apkārtējos un, iespējams, mazliet pat pats sevi, Tu izlem no tā visa atteikties un sākt kaut ko pavisam jaunu pilnīgi no nulles. Šādus stāstus var sastapt arvien biežāk. Mēs dzīvojam laikā, kad cilvēki uzdrīkstas riskēt, izkāpt no ierastajiem “rāmīšiem” un mainīt savu dzīvi par 180 grādiem. Un bieži šīs pārmaiņas ir ļoti veiksmīgas un nebūt nenozīmē dzīves kvalitātes pazemināšanos. Mēdz būt gluži pretēji.
Šī raidījuma viesi ir tam tiešs apliecinājums! Egita Bairamova, vairāk zināma kā Mans remonts ar 27,7k sekotāju Instagram, reiz nolēma pamest drošu, stabilu darbu un garantētus ienākumus, lai uzsāktu konsultēt cilvēkus Instagram par dažādiem ar remontu saistītiem jautājumiem. Un viņai, pēc sekotāju skaita spriežot- izdevās! Nilu Raumani sabiedrībā pazīst kā modeļu aģentūras Dandy dibinātāju un īpašnieku. Taču šobrīd Nils vada kakao ceremonijas un gongu meditācijas.
Kādi ir tie iemesli, kas mudina uz tik radikālām pārmaiņām? Ar ko jārēķinās, lecot nezināmajā? Kādi ir ieguvumi un iespējamie zaudējumi? Par to un vēl daudz ko citu - šis raidījums.
Raidījumu vada NRA Dzīvesstila redaktore, aktrise un režisore Kristīne Krūze - Hermane un aktrise Dārta Daneviča.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv