© Ekrānuzņēmums

Jaunās “Ghetto Podcast” epizodes īpašais viesis ir latviešu soul sensācija Kristīne Prauliņa, slavena gospeļu un soulmūzikas dziedātāja, kas pazīstama ar savu burvīgo vokālu un retu mūzikas stilu. Tikko prezentējot jauno albumu, Kristīne pievienojas podkāstam, lai dalītos savā radošajā ceļojumā, atklājot iedvesmu aiz viņas jaunākajiem muzikālajiem centieniem un dziļo mīlestību pret soul mūziku.

Šajā atklātajā sarunā Kristīne iedziļinās savā ceļojumā mūzikas pasaulē, apspriežot savus pirmsākumus, progresu gadu gaitā un pieredzi, kas viņu veidojusi gan kā māksliniecei, gan kā personībai. Viņas pārliecinošais stāstījums par "nākšanu klajā" ir apņēmība, noturība un degoša aizraušanās ar mūziku, kas ir palikusi neierobežota, saskaroties ar izaicinājumiem.

Kristīne brīvi runā arī par savu personīgo dzīvi, pārrunājot priekus un izaicinājumus, ko sniedz esot jaunai māmiņai. Šī ir epizode, kas pārpilna ar sarunām par mūziku, dzīvi apstiprinošiem stāstiem un vērtīgām atziņām, no kurām klausītāji var smelties iedvesmu.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv