Dž.Spot: Armands Puče

Par “esmu žurnālists - neesmu līdzjutējs” un dzīves kvalitāti, pārstartējot sevi, par sarkano dzejnieku Raini un raiņologiem, par Latvijas likteņa izspēlēšanu un kultūras dotācijām no uzņēmējiem, par režīmu, kas noliedz varoņus, un metodisku cilvēku “izgriešanu”, par par personāžu “apaudzēšanu” un dzīves krāsām, par “ravēt!” un “ietrāpīt otrajā pusītē”.

Dzīvesstils

Kartupeļi “au gratin” ir iepriekš vārītu kartupeļu šķēles, kas vārītas krējumā un pārklātas ar sieru, kas veido gratīnu. Savukārt gratin dauphinoise ir ēdiens, kas gatavots no plānās šķēlītēs sagrieztiem iepriekš termiski neapstrādātiem kartupeļiem, kas tiek pagatavoti krējumā.