© Ekrānuzņēmums

Latvijas Futbola Federācijas prezidents Vadims Ļašenko pievienojas jaunākajā “Ghetto Podkāstā”, lai dalītos savā personīgajā ceļā un pieredzē pirms kļūšanas par Latvijas Futbola Federācijas prezidentu. Kādas nozīmīgas izmaiņas un uzlabojumus Vadims ir ieviesis Latvijas futbolā kopš sava amata sākuma?

Klausies par nozīmīgākajiem pārmaiņu plāniem Latvijas futbolā, kā arī par Latvijas Futbola Federācijas mērķiem un centieniem, gatavojoties nākamajiem starptautiskajiem turnīriem.

Šis podkāsts ir paredzēts visiem futbola cienītājiem un tiem, kas vēlas uzzināt vairāk par Latvijas Futbola Federācijas darbību un tās nozīmi Latvijas sportā . Pievienojies šai iedvesmojošai sarunai un uzzini vairāk par futbolu Latvijā!

Nenokavējiet šo spēcīgo un iedvesmojošo "Ghetto Podkāsta" epizodi - sākot no šodienas, pieejams straumēšanai un lejupielādei visās populārākajās podkāstu platformās. Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet "Ghetto Podkāsta" tīmekļa vietni https://ghetto.podbean.com/, un noteikti sekojiet radījumam sociālajos medijos, lai saņemtu jaunākās ziņas un paziņojumus:

Instagram: @ghettogames

TikTok: @ghetto.games

Twitter: @ghettogames

Facebook: facebook.com/ghettogames

YouTube: youtube.com/@GhettoTVLV/

Par "Ghetto Podkāstu":

Oficiālais Ghetto Games raidieraksts ar Antonu Semeņaku un personībām, kurām ir, ko teikt. Motivējošas sarunas par sportu, biznesu, kultūru un citām tēmām, kas iekustina klausītāju.

Informatīvais partneris www.nra.lv

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv