Latviešu stikla dizaineri piedalās Parīzes izstādē “Maison et Objet”

© publicitātes foto

No 21.-25. janvārim Francijā,Parīzes priekšpilsētā Paris-Nord Villepinte notiek prestižā “Maison et Objet” izstāde.

Latviešu stikla dizaina zīmols an&angel Parīzes izstādē pirmoreiz rādīs traukus ar burgundija krāsas stiklu un pastāvīgā kolekcijā iekļauto „bumbas” bļodu,informē Dizaina informācijas centrs.

“Maison et Objet” izstādes apmeklētāji, ekskluzīvu veikalu un galeriju vadītāji no visas pasaules, varēs apraudzīt an&angel stikla „bumbu”. Šī forma, kas iekļauta zīmola pastāvīgā piedāvājumā, ar augstām malām un apaļu vēderu, ir melna vai balta ārpusē ar kontrastējošo krāsu iekšpusē. Jaunā bļoda papildina pārējos traukus an&angel BLACK&WHITE (melnbaltā) kolekcijā, kuru sastāvā ir lēzenākas bļodas un daži trauki, ko var apgriezt un izmantot arī otrādi.

Parīzes izstādē pirmo reizi būs redzama jauna krāsa an&angel melnbaltā stikla traukos – burgundijs. Sulīgā, tumši sarkanā iekšpuse pretstatā melnajai vai baltajai ārpusei veido košu krāsu salikumu. Bļoda sastāv no 4 stikla kārtām, katra pūsta ar pīpi. Burgundija iekšpuse pieejama arī zīmola jaunajai bumbveidīgajai bļodai.

SIA “Angel Glass Design” Parīzē rādīs arī zīmola an&angel pastāvīgās kolekcijas. Būs skatāma vairākkārt apbalvotā stikla trauku kolekcija NORTHERN LIGHTS (Ziemeļblāzma), kas debitēja 2010. gada Parīzes “Masion et Objet” izstādē. Kā arī an&angel dizainera Arta Nīmaņa spoguļtehnikā pārklāto kristāla trauku kolekcija MIRROR-MIRROR (Spogulīt’-spogulīt’).

“Maison et Objet”, kas pirmoreiz notika 1995. gadā, ir viena no pasaulē lielākajām un ietekmīgākajām starptautiskajām izstādēm, kuras uzmanības centrā ir mājas stila un interjera tendences.

Dzīvesstils

Virtuves huligāns Pipars stāsta, ka šis būs ēdiens ar bērnības garšu. “Tieši tādus buljona pīrādziņus es ēdu savā bērnībā. Buljonu es īpaši bērnībā neesmu dzēris, bet man ļoti garšoja.