Parīzes izstādē Maison et Objet eksponēs jaunāko latviešu stikla dizainu

Parīzes izstādē Maison et Objet tiks rādīti jaunie latviešu stikla dizaina zīmola an&angel dizaina objekti.

Latviešu zīmols an&angel prestižajā interjera izstādē Maison et Objet, kas notiks no 3. līdz 7. septembrim Parīzē, iepazīstinās ar jaunākajiem darbiem. Parīzes izstādē arī pirmo reizi būs redzama jauna forma an&angel melnbaltā stikla trauku kolekcijā BLACK&WHITE – bumbveidīga bļoda.

Maison et Objet izstādes apmeklētāji, ekskluzīvu veikalu un galeriju vadītāji no visas pasaules varēs apraudzīt jaunās an&angel "atvases" ar nosaukumu IN-BETWEEN (latviski "starp"). Šajos traukos klasiskā baltā vai melnā trauka ārpuse mijas ar spoguļotu iekšpusi. Parīzes izstādē arī pirmo reizi būs redzama jauna forma an&angel melnbaltā stikla trauku kolekcijā BLACK&WHITE – bumbveidīga bļoda. Šī forma, ar savām augstām malām ir kā apaļa lode – vienā pusē balta, otrā melna. Tā lieliski papildina pārējo trauku grupu, kas sastāv no lēzenākām bļodām un dažiem traukiem ko var apgriezt un izmantot arī otrādi. SIA Angel Glass Design Parīzē rādīs arī pastāvīgās zīmola an&angel kolekcijas. Būs šīgada sākumā debitējošā un žurnāla DEKO 2009. gada Dizaina balvas rūpnieciskā dizainā ieguvušā stikla trauku kolekcija NORTHERN LIGHTS (Ziemeļblāzma). Un būs arī an&angel dizainera Arta Nīmaņa spoguļtehnikā pārklāto kristāla trauku kolekcija MIRROR-MIRROR.

An&angel stikla mākslinieka Arta Nīmaņa dizainētie trauki "baltais vilnis", "melnais vilnis" un "lielā baltā bļoda" iekļauti Latvijas Nacionālās Mākslas muzeja pastāvīgā kolekcijā.

Dzīvesstils

Virtuves huligāns Pipars stāsta, ka šis būs ēdiens ar bērnības garšu. “Tieši tādus buljona pīrādziņus es ēdu savā bērnībā. Buljonu es īpaši bērnībā neesmu dzēris, bet man ļoti garšoja.

Svarīgākais