Alla Pugačova nebrauks uz "Jauno Vilni"

Kā vēsta starptautiskā konkursa "Jaunais vilnis 2010" tiešraides pārraidītāja telekompānija LNT, šogad neieradīsies konkursa mūza, estrādes dziedātāja Alla Pugačova.

Šo informāciju apstiprināja konkursa "JV" galvenais režisors Aleksandrs Revzins: "Mēs aizvakar sazinājāmies. Viņa atbrauks uz Jūrmalu, bet ne tagad, jo ir aizņemta ļoti svarīgā lietā. Viņa atbrauks pēc konkursa, jo dievina Jūrmalu!"

Primadona solījusi visus konkursa koncertus vērot televīzijā, kā arī ik mirkli sazināties ar organizatoriem telefoniski!

Par to ziņo portāls tvnet.lv

Bet konkursa direktors Aleksandrs Rumjanvecs norādīja, ka no Krievijas estrādes dīvas varot sagaidīt arī pārsteigumus - ar viņu kā ar bitēm nekad neko nevarot zināt!

"Katru gadu ir intriga saglabājas - būs vai nebūs Alla Borisovna. Tāpat arī - vai būs vai nebūs Raimonds Pauls žūrijā! Īstenībā tas pat ir labi, turēt tautu neziņā, lai nāktu un gaidītu - kas būs," pauda "JV" direktors.

Arī "Baltic Beach hotel" prezidenta apartamentus primadonna nav rezervējusi - kas rezervējis dārgo viesnīcas numuru, netiek atklāts.

Dzīvesstils

Domāšanas temps mēdz būt izšķirīgs situācijās, kad nepieciešama ātra reakcija. Ir cilvēki, kas ātras reaģēšanas iemaņas izmanto profesionālajā darbībā, kļūstot par specvienības kareivjiem, pilotiem vai smalkiem ķirurgiem, kad sekundēs pieņemti lēmumi nosaka dzīvību cenu.

Svarīgākais