Kambala pievērsies apģērbu dizainam

© Mondolini

Šonedēļ tiks atklāts apģērbu un aksesuāru veikals "Mondolini", kurā vienu apģērbu līniju veidojis basketbolists Kaspars Kambala ar sievu Tifāniju Kambalu.

Veikalā, kuru atklās ceturtdien, 15.jūlijā, Berga bazārā, varēs iegādāties Kaspara Kambalas un Tifānijas Kambalas veidotos apģērbus.

Mondolini by Tiffani Kambala un Mondolini by Kaspars Kambala ir Krievijā veidoti apģērbi gan sievietēm, gan vīriešiem, kurus ir dizainējis slavenais basketbolists Kaspars Kambala un viņa sieva.

Lai mondolini sortiments būtu plašāks un interesantāks klientam, esam piesaistījuši arī citus Latvijas māksliniekus, kā, piemēram, Chocolate, dziedātājas Amber veidotas brošas, kā arī mammu.lv skaistās šalles. Veikalā pieejami ir arī aksesuāri, apavi un apģērbi no Itālijas.

Kā teikts veikala mājas lapā drīzumā šeit būs pieejamas arī Latvijas Princeses Katrinas Puriņas bērnu kolekcijas.

Mondolini piedāvā arī stilista un make up pakalpojumus, kurus sniedz Signe Valtere.

"Mondolini" ir Latvijā veidots apģērbu un aksesuāru zīmols, apģērbi tiek darināti no ekskluzīviem audumiem, kā arī ir roku darbs.

Dzīvesstils

Mūziķis Markus Riva uzskata, ka ķermenis ir mūsu veselība. “Mēs vēlamies dzīvot ilgi, vēlamies būt aktīvi, veselīgi, līdz pat mūža galam, kāds nu kuram tas ir dots. Tāpēc svarīgi, lai neveselīgie ēšanas paradumi nebojā veselību un varētu nodzīvot līdz 100 gadiem.”

Svarīgākais