Ziņkārīgie var kļūt par Sergejs Kondrašina jaunā projekta tapšanas aculieciniekiem

Šodien ziņkārīgiem rīdziniekiem būs unikāla iespēja kļūt par Sergejs Kondrašina jaunā projekta tapšanas aculieciniekiem. No plkst. 12.00 līdz 15.00 "Radio 101" skatloga-tipa studijā www.radio101.lv norisinās jaunā realitātes šova "CalendarLive" dalībnieču kārtējā atlases foto sesija.

Ņemot vērā Radio 101 atvērtības filozofiju, šoreiz burtiskā nozīmē, meitenēm būs jāiejūtas "kailo ziņu" lasītāju lomās. Vērtējot šīs foto sesijas rezultātus, viena no modelēm tiks izbalsota.

Sākotnēji konkursā pieteicās vairāk kā 300 meitenes, no kurām pusfinālam kvalificējās četrdesmit visefektīgākās modeles. Ar balsojuma palīdzību interneta mājas lapā tika noskaidrotas 10 finālistes, kuras turpina cīņu par galveno titulu. Par Calendar.lv galveno balvu joprojām cīņu turpina 6 skaistules.

Dzīvesstils

Ātri, garšīgi un ar minimālām sastāvdaļām. Pasta ar kotletēm tomātu mērcē ir vienkāršs un garšīgs ēdiens, kas lieliski piemērots gan ģimenes pusdienām, gan vakariņām draugu lokā. Tajā apvienoti gardi gaļas gabaliņi un smalka tomātu mērce, kas ēdienam piešķirs īpašu garšu.

Svarīgākais