Brīvdabas muzejs aicina vizināties ragavās un slēpot

Turpmāk katru nedēļas nogali Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā būs pieejamas dažādas izklaides ziemas prieku cienītājiem.

Bez jau pagājušajā nedēļā atklātā distanču slēpošanas maršruta romantikas cienītājiem ir iespēja doties izbraucienā zirga vilktās ragavās pa muzeja teritoriju. Šis pakalpojums iepriekš jāpiesaka pa tālruni 22055715 (Anna).

Muzejs arī piedāvā iespēju slidināties lejā no Rigzdu rijas kalna Vidzemes sētā un Bornes baznīcas kalna gan ar ragavām, gan plēvēm. Dažas ragavas ir no muzeja, taču apmeklētāji var ierasties arī ar savām ragavām un plēvēm.

Brīvdabas muzejs ir domājis par apmeklētājiem un mazajā kafejnīcā "Pūnīte" muzeja vidū būs iespējas iegādāties karstus dzērienus un karstas uzkodas.

Novērtējot apmeklētāju lielo atsaucību pagājušajā nedēļā, turpmāk visu ziemu atbilstošos laika apstākļos nedēļas nogalēs muzejā būs iespējams iznomāt slēpes. Muzejā ir izveidots slēpošanas maršrutu tīkls. Slēpošanas maršruti vijas galvenokārt gar Juglas ezera krastu, kā arī pa mazām meža taciņām. Lai nenomaldītos muzeja taku labirintos, slēpošanas maršruti ir marķēti ar krāsainām atzīmēm.

Bez tam katru piektdienas vakaru pieejams speciālais piedāvājums: LUKTURĪŠU slēpošana.

Katru piektdienas vakaru plkst.18:00 notiks organizēta slēpošana gida pavadībā lietojot pieres lukturīšus, kurus kopā ar slēpju komplektiem tiks nodrošināti katram dalībniekam. Maršruta garums būs 4km un tas vedīs pa skaistākajām Brīvdabas muzeja vietām. Lai piedalītos šajā slēpošanā nepieciešams iepriekš pieteikties pa tālr.26361325.

Svarīgākais