Kārlis Anitens © Publicitātes foto

Nevajag zinātniskus apcerējumus un sarežģītus statistikas datus, lai noskaidrotu, kas cilvēka vērtību skalā ierakstīts visaugstāk. Gandrīz vai katrā saņemtajā Ziemassvētku un Jaungada apsveikuma kartītē mums tiek vēlēta laba veselība un uzmundrinošs uzsaukums: ”Būs jau labi!”

Kas galu galā ir laba veselība un laba dzīve, pa kuru taciņu doties, ja veselība sāk šķobīties, ko ēst vairāk un ko neēst nemaz, kā sportot un vai vispār dzīvē vajag atpūsties un baudīt, - par to visu no 17. janvāra katru svētdienu pulksten 10.30 LTV1 jaunajā izklaidējoši informatīvajā sarunu raidījumā „Būs jau labi!”

Uz tiešu, asprātīgu, jautru un izzinošu sarunu ārstus, psihologus, sportistus, aktierus, politiķus, mūziķus un citus zināmus ļaudis par veselības jautājumiem svētdienas rītos aicinās dramaturgs Kārlis Anitens, kuram pēc vārda kabatā nav jāmeklē: „Nav liela māksla runāt gudri. Daudz lielāka māksla ir runāt saprotami. Jaunajā raidījumā pie viena galda sēdīsies cilvēki, kuru profesijas ir saistītas ar veselības jautājumiem un cilvēki, kuri tāpat kā es, labprāt būtu spirgti, veseli, skaisti un bez tablešu paciņām somā. Katru svētdienu jauna tēma, katru svētdienu jauni un interesanti viesi, spraigas diskusijas, karsti strīdi un veselīgi smiekli, lai beigu beigās par jebkuru jautājumu mēs varētu teikt: būs jau labi!”

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv