Tviteri lieto pat pie altāra

Kāds amerikāņu līgavainis, kam sociālās tīklošanas padarīšana patīk tikpat ļoti, kā viņa sievai, no mikroblogošanas servisa Twitter un sociālo tīklu portāla Facebook lietošanas nespēja atteikties arī kāzu laikā, un atjaunināja savu statusu.

Portālā YouTube ir atrodams klips, kurā redzams, kā laulību ceremonijas laikā redzams, kā Dana Hanna izvelk no kabatas tālruni un sāk spaidīt tā pogas. Tad viņš izvelk otru tālruni un iedod to savai draudzenei. „Stāvu pie altāra ar Treisiju Peidžu, kur pirms sekundes viņa kļuva par manu sievu. Tagad jāiet, laiks noskūpstīt līgavu.” — šāds ieraksts parādījās viņa tvitera lapā. Viņš arī atjaunināja savu Facebook statusu, kur profila informācijā nu lasāms, ka šis kungs ir precējies.

„Es jūs pasludinu par vīru un sievu,” pēc tam, kad tas bija izdarīts, sacīja mācītājs. „Tas ir oficiāli gan Facebook, gan manos dokumentos. Varat noskūpstīt līgavu.”

Dzīvesstils

Vai zināji, ka veselīgāko superēdienu var izaudzēt savā dārzā? 10 dārzeņi, kas ir īsti superprodukti. Dārzeņu audzēšana dārzā ir ne tikai veselīgs uzturs, bet arī nodarbošanās brīvajā laikā. Pašmāju superprodukti ne tikai garšo labāk, bet arī ir veselīgāki.

Svarīgākais