zālā tēja

11.nov
Optimālas smadzeņu veselības uzturēšana ir vissvarīgākā, jo tās ir atbildīgas par katru domu, emociju un darbību. Tējai var būt nozīmīga ietekme uz smadzeņu veselību, raksta Eatingwell.
29.okt
Ir zināms, ka tējai ir dod vairākus ieguvumus veselībai, pateicoties tās ārstnieciskajām īpašībām. Vēsturiski tēja bija pazīstama arī kā dzīvības eliksīrs, klasiskais ķīniešu filozofs Laozi to vislabāk aprakstīja, ka tēja ir "šķidrā nefrīta putas". Tējai patiešām ir fenomenāla nomierinoša iedarbība uz ķermeni, prātu un dvēseli.
28.apr
Vai zaļā tēja tik tiešām ir brīnumlīdzeklis un var palīdzēt cīņai ar lieko svaru?
18.mar
Ja liekas, ka aptrūcis iemeslu dzert zaļo tēju, tad šis būs gana labs arguments! Viena no biežākajām un sāpīgākajām vecuma pazīmēm ir osteoartīts, to kā izrādās var samazināt dzerot tieši zaļo tēju.
29.dec 2023
Zaļajai tējai piemīt vairākas vērtīgās īpašības. Šī tēja ir viena no labākajiem antioksidantu avotiem. Šo tēju ir ne tikai vērtīgi dzert un uzņemt visas tās vērtīgās īpašības, bet izmantot arī skaistumkopšanas produktos.
19.feb 2023
Vai zinājāt, ka zaļā tēja ir ne tikai gards dzēriens, bet var sniegt daudz laba mūsu veselībai?
2.okt 2021
Maskavas iedzīvotājs Konstantīns Bahurins, kurš pusotru gadu atteicās no ēdiena un dzēra tikai tēju un ūdeni, intervijā portālam Lenta.ru aprakstīja savu pieredzi.
7.aug 2021
Zinātnieki zaļo tēju nodēvējuši par visefektīvāko līdzekli tauku dedzināšanai vēdera rajonā, vēsta izdevums "Express". Atbrīvoties no liekā svara palīdzēs arī regulāra augļu un dārzeņu lietošana uzturā.
14.mai 2020
Nav noslēpums, ka zaļā tēja palīdz notievēt, taču svarīgi atcerēties, ka nebūtu vēlams aizrauties ar šīs tējas dzeršanu pārāk lielos apjomos, raksta "goodhouse.ru".
11.mai 2020
Ir zinātniski pierādīts, ka zaļā tēja ir veselīga, pie tam palīdzot notievēt. Taču, kā izrādās, ir "pareizs" un "nepareizs" veids, kā pagatvot zaļo tēju un tas var būtiski ietekmēt tējas labvēlīgo ietekmi uz organismu, raksta "goodhouse.ru".
30.aug 2017
Za­ļā tē­ja nāk no tā pa­ša au­ga kā mel­nā tē­ja, kas ir vai­rāk pa­zīs­ta­ma. At­šķi­rī­ba –za­ļa­jai tē­jai la­pas tiek tvai­cē­tas, ne­vis fer­men­tē­tas.