Ir diezgan grūti pagatavot skaidru, bagātīgu un garšīgu buljonu, ja nezin galveno noslēpumu. Mājsaimnieces bieži gatavo zupas, izmantojot gaļas buljonu. Protams, katram ir sava unikālā ideālā recepte, taču daudzas mājsaimnieces nezina, kādā ūdenī vārīt gaļu, lai tā būtu garšīga.
Pat ja jūs regulāri veicat ģenerāltīrīšanu, ar to var nepietikt. Daži priekšmeti virtuvē ir jāmaina pēc iespējas biežāk, pretējā gadījumā nevar izvairīties no veselības problēmām.
Nav noslēpums, ka jūnijā sociālajos tīklos bija manāmas visai karstas un spraigas diskusijas starp latviešiem un lietuviešiem. Iemels - aukstā zupa. Kam šis ēdiens pieder, kurš tad radīja recepti, kā arī, kuram galu galā šī zupa sanāk garšīgāka. Katrs, protams, aizstāvēja savu zemi un pārliecību.
Ne katrs sadzīves priekšmets gūst labumu no svaigas krāsas kārtas. Nolietota sadzīves priekšmeta vai novecojušas mēbeles apgleznošana var būt lielisks veids, kā par pieņemamu cenu piešķirt tai svaigu un jaunu izskatu.
To vidū ir arī maisiņš ar maisiņiem. Uzkopšanas eksperte Džūlija Viljamsone nosaukusi piecu nevajadzīgo lietu veidus, kas atrodas gandrīz katrā virtuvē.
Īss padomu saraksts ar dažiem trikiem, kas šķiet visnoderīgākie virtuvē un dažādās dzīves situācijās. Tikai nesakiet, ka ik pa laikam nezinām, kā ar kādu situāciju tikt galā.
Ir jauki zināt vienkāršas lietas, padomus un paņēmienus, lai padarītu virtuvē pavadīto laiku efektīvāku, ēdiena garšu labāku un gatavošanu jautrāku. “Neatkarīgi no tā, vai esat meistarīgs mājas pavārs vai iesācējs, garantējam, ka vēlēsities izmantot vairāk nekā dažus no gatavošanas padomiem.
Ir jauki zināt vienkāršas stratēģijas, padomus un paņēmienus, lai virtuvē pavadīto laiku padarītu efektīvāku, ēdiena garšu labāku un gatavošanu jautrāku.
Latvijas virtuve atzīta par vienu no negaršīgākajām Eiropā - esam trešajā vietā no beigām, apsteidzot tikai Maltu un Islandi, liecina portāla "Taste Atlas" dati.
Griežot gaļu, zivis vai kādu citu pārtikas produktu ar spēcīgu aromātu virtuves dēlīši var "pievikties" ar to smaržu. Reizēm no šī aromāta nemaz nav viegli atbrīvoties. Ja arī jums neizdodas atbrīvoties no nepatīkamā aromāta uz virtuves dēlīša, izmēģiniet šo triku!
Vai jums kādreiz ir gribējies vienlaicīgi pagatavot dažādus produktus, lai ne tikai ietaupītu laiku, bet arī samazinātu netīro trauku kaudzi? Izrādās, ka tas ir iespējams!
Uzglabājot ēdienu plastmasas trauciņos, reizēm tie arī pēc kārtīgas izmazgāšanas var nepatīkami ost! Lai atbrīvotos no šī aromāta, varat izmantot šo vienkāršo triku!
Reizēm, kad nepieciešams nokāst šķidrumu no neliela daudzuma produktu, cilvēki mēdz dažādi improvizēt, lai nevajadzētu skapī meklēt lielo caurduri un to pēcāk mazgāt. Ja iepriekšējā teikumā atpazināt sevi, tad, iespējams, jums noderēs šis triks!
Reizēm gadās tā, ka nekādi nevaram tikt pie burciņā iekšā esošā satura, jo tā ir pārlieku cieši noslēgta. Vāciņš nemaz nepadodas! Šādos brīžos ņemam talkā dažādas metodes, visbiežāk šādās situācijās cieš burkas vāks un tas vairs nav otrreiz izmantojams. Pielietojot šo triku, tā neatgadīsies!