Šokolāde

24.sep 2020
Šokolāde un kokosriekstu skaidiņas ir burvīgs "pāris". Īpaši, ja tie apvienojas cepumā. Recepte ir gaužām vienkārša, bet kas par rezultātu!
24.sep 2020
Latvijas, Ventspilī uzceltā, konditorejas fabrika "Pobeda Confectionery" ir viena no pieciem pasaulē labākajiem šokolādes bez cukura ražotājiem. Par to 3.septembrī paziņoja pasaulē lielākais un respektablākais mārketinga pētījumu veidotājs "QY Research". Vēl starp pieciem labākajiem nosaukti populāri šokolādes tirgus dalībnieki: Lindt & Sprungli, Hershey, Godiva Chocolatier un Lily’s.
16.sep 2020
Kā izradās, šokolāde ir ne tikai iecienīts gardums. Tā jāed arī gadījumā, ja cilvēks izjūt sāpes, raksta "adme.ru".
7.sep 2020
Cilvēki uzturā izmanto kakao jau vairāk nekā 5000 gadu. Gadu laikā šokolāde ir ļoti mainījusies un kļuvusi par vienu no iecienītākajiem gardumiem pasaulē.
25.jūl 2020
Vācijas Federālā tiesa, kas ir valsts augstākā tiesa, ceturtdien lēmusi par labu šokolādes zīmolam "Ritter Sport", nosakot, ka tikai tā ražotās šokolādes drīkst būt kvadrāta formas.
21.jun 2020
Ēdot šokolādi katru dienu, iespējams paātrināt vielmaiņu, pārliecināti ir uztura speciālisti, raksta "goodhouse.ru".
2.mai 2020
Lai organisms ātrāk pārstrādātu ēdienu enerģijā, nevis liekajos taukos, nepieciešams paātrināt vielmaiņu. Viens no veidiem ir iekļaut uzturā šokolādi, raksta "newsyou.info".
22.dec 2019
Kā izrādās, šokolāde ir ne tikai lielisks gardums, bet lieliski palīdz novērst dažādas slimības, raksta "changeua.com".
29.nov 2019
Šis ir īstais laiks, lai radītu našķus Ziemassvētku sajūtas pastiprināšanai. Piedāvājam izmēģināt pašu gatavotu šokolādi, kuru iespējams noformēt speciāli gada nogales svētkiem. Turklāt šāda šokolāde būs arī lieliska dāvana.
2.okt 2019
Rudenī tā vien gribas mājīgi iekārtoties uz dīvāna un nobaudīt kādu karsto dzērienu. Piedāvājam sasildīties un palutināt sevi ar sarkanvīna un karstās šokolādes dzērienu, kura pagatavošana prasīs vien pāris minūtes.
6.sep 2019
Pīlādžogas plaši tiek lietotas skaistumkopšanā, jo tām piemīt baktericīda un pretiekaisuma iedarbība. Saspaidītas pīlādža ogas palīdz, ja ir ādas iekaisumi. Tikai jāņem vērā, ka īpaši jutīgai sejas ādai pīlādžogu aktīvās vielas var izraisīt apsārtumu.
4.sep 2019
Starptautiskā kompānija Pobeda Confectionery nemitīgi attīstās un veiksmīgi meklē inovatīvus risinājumus šokolādes ražošanas jomā. Izstādes stendā Pobeda klientiem un potenciālajiem partneriem prezentēs vairākus jaunumus, kuru pamatā ir ideja par garšīgiem un patiešām veselīgiem desertiem.
4.aug 2019
Daži vienkārši triki, kas palīdzēs ērtāk tikt galā ar dažādiem pārtikas produktiem. Kā sagriezt pārāk mīkstu maizi? Kā sarīvēt sieru, lai tas nesaķeptu uz rīves? Mums ir atbildes.
2.aug 2019
Lai tiktu pie garda deserta, nebūt nav jāpavada virtuvē neskaitāmas stundas. Šīs piecas receptes palīdzēs radīt lieliskus desertus, izmantojot tikai trīs sastāvdaļas.
13.jūl 2019
Lūk, tādas šokolādes konfektes un tāfelītes veido meistari Krievijā, Sanktpēterburgā. Zīmola nosaukums ir "Buro Vkusa".
11.jūl 2019
Saldumu zīmols "Laima" šodien rīkoja "Šokolādes svētkus", godinot Starptautisko šokolādes dienu. Starptautiskās šokolādes dienas svētkos interesentiem bija iespēja apmeklēt "Laima" šokolādes muzeju par svētku cenu, kā arī dažādus pasākumus šokolādes fabrikas pagalmā, Miera ielā 22. Tostarp ikvienam apmeklētājam bija iespēja iemūžināt mirkļus fotostūrī un pie mīlestības sienas, pārbaudīt spēkus saldumbolā, piedalīties "šoko" bingo. Bērniem bija pieejams karuselis, kā arī tikšanās ar "Lācīti Ķepainīti" un "Vāverīti".
12.mai 2019
Klimata izmaiņas uz Zemes nav nekas jauns, taču tagad klimats mainās nevis dabas, bet cilvēka ietekmes dēļ. Tā radio Baltkom pastāstīja LVĢMC Klimata un metodiskās nodaļas vadītāja Svetlana Aņiskeviča.
photo_camera
23.mar 2019
Kāda māmiņa Anglijā dalījusies ar attēliem, kuros redzams, ko viņa atradusi "Kinder" šokolādes olā, ko iegādājusies bērniem.
4.mar 2019
Saldumu zīmols “Laima” papildina “Laima Exclusive” produktu klāstu ar dabisko “ruby” jeb rozā šokolādi, kas gatavota ar rokām. “Ruby” šokolāde ir unikāla, pateicoties tās krāsai un piesātinātajai garšai, kas ir iegūta dabiskā fermentācijas procesā no “ruby” kakao pupiņām.