Nekas nav labāks par šokolādi! Un, ja vēl tas ir kārtīgs šokolādes biskvīts - laime garantēta. Izmēģini šī šokolādes biskvīta recepti saviem svētku meistardarbiem.
Latvijas, Ventspilī uzceltā, konditorejas fabrika "Pobeda Confectionery" ir viena no pieciem pasaulē labākajiem šokolādes bez cukura ražotājiem. Par to 3.septembrī paziņoja pasaulē lielākais un respektablākais mārketinga pētījumu veidotājs "QY Research". Vēl starp pieciem labākajiem nosaukti populāri šokolādes tirgus dalībnieki: Lindt & Sprungli, Hershey, Godiva Chocolatier un Lily’s.
Cilvēki uzturā izmanto kakao jau vairāk nekā 5000 gadu. Gadu laikā šokolāde ir ļoti mainījusies un kļuvusi par vienu no iecienītākajiem gardumiem pasaulē.
Vācijas Federālā tiesa, kas ir valsts augstākā tiesa, ceturtdien lēmusi par labu šokolādes zīmolam "Ritter Sport", nosakot, ka tikai tā ražotās šokolādes drīkst būt kvadrāta formas.
Lai organisms ātrāk pārstrādātu ēdienu enerģijā, nevis liekajos taukos, nepieciešams paātrināt vielmaiņu. Viens no veidiem ir iekļaut uzturā šokolādi, raksta "newsyou.info".
Šis ir īstais laiks, lai radītu našķus Ziemassvētku sajūtas pastiprināšanai. Piedāvājam izmēģināt pašu gatavotu šokolādi, kuru iespējams noformēt speciāli gada nogales svētkiem. Turklāt šāda šokolāde būs arī lieliska dāvana.
Rudenī tā vien gribas mājīgi iekārtoties uz dīvāna un nobaudīt kādu karsto dzērienu. Piedāvājam sasildīties un palutināt sevi ar sarkanvīna un karstās šokolādes dzērienu, kura pagatavošana prasīs vien pāris minūtes.
Pīlādžogas plaši tiek lietotas skaistumkopšanā, jo tām piemīt baktericīda un pretiekaisuma iedarbība. Saspaidītas pīlādža ogas palīdz, ja ir ādas iekaisumi. Tikai jāņem vērā, ka īpaši jutīgai sejas ādai pīlādžogu aktīvās vielas var izraisīt apsārtumu.
Starptautiskā kompānija Pobeda Confectionery nemitīgi attīstās un veiksmīgi meklē inovatīvus risinājumus šokolādes ražošanas jomā. Izstādes stendā Pobeda klientiem un potenciālajiem partneriem prezentēs vairākus jaunumus, kuru pamatā ir ideja par garšīgiem un patiešām veselīgiem desertiem.
Daži vienkārši triki, kas palīdzēs ērtāk tikt galā ar dažādiem pārtikas produktiem. Kā sagriezt pārāk mīkstu maizi? Kā sarīvēt sieru, lai tas nesaķeptu uz rīves? Mums ir atbildes.
Lai tiktu pie garda deserta, nebūt nav jāpavada virtuvē neskaitāmas stundas. Šīs piecas receptes palīdzēs radīt lieliskus desertus, izmantojot tikai trīs sastāvdaļas.
Saldumu zīmols "Laima" šodien rīkoja "Šokolādes svētkus", godinot Starptautisko šokolādes dienu. Starptautiskās šokolādes dienas svētkos interesentiem bija iespēja apmeklēt "Laima" šokolādes muzeju par svētku cenu, kā arī dažādus pasākumus šokolādes fabrikas pagalmā, Miera ielā 22. Tostarp ikvienam apmeklētājam bija iespēja iemūžināt mirkļus fotostūrī un pie mīlestības sienas, pārbaudīt spēkus saldumbolā, piedalīties "šoko" bingo. Bērniem bija pieejams karuselis, kā arī tikšanās ar "Lācīti Ķepainīti" un "Vāverīti".
Klimata izmaiņas uz Zemes nav nekas jauns, taču tagad klimats mainās nevis dabas, bet cilvēka ietekmes dēļ. Tā radio Baltkom pastāstīja LVĢMC Klimata un metodiskās nodaļas vadītāja Svetlana Aņiskeviča.