Recepte

29.aug 2015
Nozīme ir saturam, nevis formai! Pīrāgu var cept kā plātsmaizi, kā lielākas vai mazākas formas groziņu, taču kabača un sēņu savienība pīrāga pildījumā pārvērtīs to īstā kulināriskā šedevrā!
28.aug 2015
Ceļot galdā ceptus kabačus ar aromātisku gaileņu mērci, gardas pusdienas vai sātīgas vakariņas nodrošinātas!
28.aug 2015
Par baklažānu vērtīgajām īpašībām, to daudzveidīgo izmantojumu varētu runāt gari, un vasarā neparasto dārzeņu mīļotāji šo tumši violeto dārzeni ceļ galdā visdažādākajās variācijās. Tagad ir īstais baklažānu laiks – cepti, ar pildījumu, kā marinēta uzkoda, arī kopā ar citiem dārzeņiem tie spēj sagādāt labas garšas svētkus.
27.aug 2015
Garda, vienkārši pagatavojama uzkoda un piedeva pie gaļas, kad pikniks brīvā dabā uzņem apgriezienus!
26.aug 2015
Ar picai raksturīgām sastāvdaļām piepildītu kabaču vai cukini pusītes vienlīdz apetelīgas būs gan siltas, gan aukstas, tās iederēsies gan ikdienas maltītē, gan rotās jebkuru brīvdabas pasākumu mielasta galdu.
23.aug 2015
Svaigu aprikožu vietā droši var izmantot arī žāvētās, tikai tās iepriekš 12 stundas jāizmērcē.
22.aug 2015
Lai labi garšo!
21.aug 2015
Kamēr mūsmājās zaptes vārīju pēc desmitgadēs pārbaudītām receptēm, klasiski ieziemotie ķirši nereti aizķērās un pagraba plauktos nodzīvoja pat vairākus gadus, taču šīs receptes galarezultāts līdz pagrabam reizēm pat netiek…
21.aug 2015
Pieļauju, ka, izdzirdot vārdu «tapenāde», kāds arī paraustīs plecus – kas tā tāda ir?
19.aug 2015
Aveņu ievārījums, ingvers un laims ir labi dabiskie ieroči cīņā pret saaukstēšanos. Apvienoti kopā, tie strādā ar trīskāršu efektu!
18.aug 2015
Recepte brīvai improvizācijai: timiānu var aizstāt ar piparmētrām vai sarīvētu mārrutku. Biezeni var vārīt arī bez garšvielām un tās pievienot tikai īsi pirms pasniegšanas.
16.aug 2015
Ideja maltītei!
13.aug 2015
Piparmētru ievārījums ar citronu ne tikai atsvaidzina pēcpusdienas tējas baudīšanas rituālu, bet arī paaugstina imunitāti un uzlabo veselību. Kamēr zaļo, smaržīgo piparmētru pilnas dārza dobes, tas jāizvāra!
12.aug 2015
Pagatavošana ir vienkārša, izmatošanas iespējas – plašas.
11.aug 2015
Ļoti daudzveidīgi pagatavojamo krēmzupu sarakstu papildināt ar jauniem akcentiem – tas ir izaicinājums, ko vērts pieņemt!
10.aug 2015
Lieliska recepte, ko izmēģināt, rīkojot, piemēram, vienu karstu vasaras dārza ballīti!
9.aug 2015
Viegli reibinošs dzēriens, kas piestāv nedēļas nogales pārtijai draugu pulkā.