RECEPTE: Biezās banānu pankūkas

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Lai labi garšo!

SASTĀVDAĻAS:

• 3 mīksti banāni

• 2 olas

• 1 glāze kefīra

• 1 tējkarote cepamā pulvera

• 2 ēdamkarotes cukura

• milti

• sāls

• medus

• eļļa cepšanai

PAGATAVOŠANA: banānus ar dakšiņu saspaida, pievieno kefīru, olas, cepamo pulveri, cukuru, šķipsniņu sāls. Samaisa, pēc vajadzības pievieno miltus, lai veidotos pabieza mīkla. Pankūkas no abām pusēm cep sakarsētā eļļā, tad pannai uzliek vāku, lai savelkas. Pasniedz ar banānu mērci: banānu ripiņas sajauc ar ēdamkaroti medus. Var pasniegt arī ar skābu krējumu.



Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais