kūkas

31.jūl
Vegānu sviesta krēms ir glazūra bez piena produktiem kūciņām, dzimšanas dienas kūkām, šokolādes kūkām un citiem desertiem.
9.jūl
Neatkarīgi no tā, vai jūsu garšas kārpiņas dod priekšroku sāļajam vai saldajam, neviens nav pasargāts no visgaršīgākās maltītes daļas: deserta. Tas ir kā ķirsītis veselīgu un sātīgu mielastu virsū, maltīti noslēdzot ar banti, kas izgatavota no cukura diegiem, tāpēc ir pienācis laiks apspriest desertu, kas visvairāk garšo katrai zodiaka zīmei, raksta stylecaster.com.
16.mai
Izmantojiet sezonas augļus un mandeļu pārklājumu, lai izceptu šo gardo rabarberu un apelsīnu kūku.
3.apr
Šīs gudrās receptes tiek pagatavotas mikroviļņu krāsnī dažu minūšu laikā, izmantojot pārsvarā veikala nopērkamās sastāvdaļas. Vai meklējat ātru pudiņa risinājumu?
24.mar
Mūsu apetīte ir atkarīga no glikozes līmeņa svārstībām, ja stabilizēsim ogļhidrātu metabolismu, apetīte kļūs vadāma. Jo stabilāks glikozes līmenis asinīs, jo vairāk mēs kontrolējam savu apetīti.
21.feb
Kurš katrs sākt dzīvi no jauna nespēj, lai arī sapņots par to ir gadiem. Tam ir vajadzīga drosme. Un tādas netrūkst konditorei Lindai Zaķei, kuras ikdiena aizrit, gādājot svētkus citiem.
20.dec 2023
Viņa ir piemērs tam, ka dzīve ir jāņem savās rokās, negaidot rītdienu. No aizraujoša darba Itālijā līdz atgriešanās pie savām saknēm Latvijā. No interjera un grafiskās dizaineres profesijas līdz konditorejai. Divas dažādas nozares, līdz kurām, lai sasniegtu, ir jānoiet tūkstošiem soļi.
29.mai 2023
Vai var izcept kūku vienlaicīgi nesasmērējot cepamtrauku? Izrādās, ka var! Atliek vien veikt pāris darbības un jums nebūs jāraizējas par veidnes mazgāšanu!
26.okt 2022
Šis triks noderēs ikvienai kūku un kēksu cepējai. Dekorēšana ne vienmēr ir sarežģīts process, to var paveikt pavisam vienkārši un ātri. Rezultāts būs satriecošs!
17.mar 2021
«Es neesmu mācījusies par konditori. Man ir ādas mākslinieciskās apstrādes meistara, floristes un juridiskā izglītība,» saka pasakaini skaisto kūku meistare, «GG Kūknīca» īpašniece Gunita Moskovljeviča. Viņa pati kūkas neēd, tikai degustē. Pat cukuru pie kafijas neliek.
3.mar 2021
Šos gardos keksiņus iemācījos gatavot "Rīgas Dzirnavnieka" maizniekmeistara Edgara Gāvīša vadītajā meistarklasē. Recepeti radījusi kūku eksperte Nataļja Lagzdiņa.
22.dec 2020
Kūku meistare Anna Panna jeb Anna Birmane savā sociālo mediju kontā Instagram pavēstījusi pārsteidzošus jaunumus, viņa vairs negatavo kūkas.
26.mar 2020
No plaucētās mīklas var pagatvot dažādus gardumus, arī vēja kūkas, kas tradicionāli pildītas ar biezpiena krēmu. Vējakūkas var papildināt ar zemeņu krēmu vai pat pārvērst par zemeņu mušmirītēm.
16.feb 2020
Pagatavo un nobaudi!