Šos gardos keksiņus iemācījos gatavot "Rīgas Dzirnavnieka" maizniekmeistara Edgara Gāvīša vadītajā meistarklasē. Recepeti radījusi kūku eksperte Nataļja Lagzdiņa.
Pašbriestošie milti: 300 g
Cukurs: 150 g
Kokosriekstu skaidiņas: 30 g
Sāls: 2 g
Sviests: 60 g
Piens: 180 g
Olas: 1 gab
Persiki: 450 g
Mango biezenis: 100 g
Miltus, cukuru, kokosriekstu skaidiņas un sāli samaisa vienā bļodā.
Citā bļodā sakuļ pienu, olas un izkausētu sviestu.
Piena maisījumu apvieno ar miltu maisījumu.
Persikus sagriež mazos gabaliņos un pusi no tirem iemaisa mīklā. Pievieno mīklai mango biezmasu.
Ar karotīti liek mīklu veidnēs, lai aizpildītu 3/4 no veidnes, virsū uzliek perisku gabaliņus un liek cepties.