Ēdieni

photo_camera
25.jan 2014
Tūrisma un tulkošanas aģentūras Cia Travel@translations īpašniece Kristīne Deiliko smaidot stāsta, ka viņai patīk garšīgi paēst un līdz ar to arī gatavot.
photo_camera
22.jan 2014
Gadumijas svētki ar kārtīgu izēšanos nu jau pieder vēsturei, bet vai tāpēc dzīve apstājusies un vairs nav neviena paša iemesla dzīves svinēšanai! Kāpēc nesarīkot mazu, omulīgu pasēdēšanu ar nesteidzīgu gardas maltītes baudīšanu, piemēram, šīs ziemas pirmajai sniega kupenai par godu?
17.jan 2014
Modernā pasaule turpina iepazīstināt ar jauno. Šoreiz ar našķiem. Vai esat dzirdējuši par mafinu? 2010. gada 20. decembrī dānis Džeks Hansens Rīgā atvēra pirmo mafinu kafejnīcu Latvijā.
photo_camera
15.jan 2014
Kad veikali un tirgi pilni ar dārzeņiem, jāsteidz gatavot ēdienus, kas būs ieguvums mājinieku garšas kārpiņām un saimnieces maciņam. Plovs no dārzeņiem, bez gaļas krikucīša, var būt tikpat gards un sātīgs kā tradicionāli zināmais.
13.jan 2014
Mālpils muižas restorāns pārsteidz ikvienu apmeklētāju ar bagātīgi veidotu ēdienkarti, kurā apvienoti gan smalki garšas salikumi, gan izceļas krāsains un elegants noformējums. Piedāvā Mālpils muižas restorāna šefpavāre Aija Gabrāne
12.jan 2014
Mālpils muižas restorāns pārsteidz ikvienu apmeklētāju ar bagātīgi veidotu ēdienkarti, kurā apvienoti gan smalki garšas salikumi, gan izceļas krāsains un elegants noformējums. Piedāvā Mālpils muižas restorāna šefpavāre Aija Gabrāne
12.jan 2014
Mālpils muižas restorāns pārsteidz ikvienu apmeklētāju ar bagātīgi veidotu ēdienkarti, kurā apvienoti gan smalki garšas salikumi, gan izceļas krāsains un elegants noformējums. Piedāvā Mālpils muižas restorāna šefpavāre Aija Gabrāne
11.jan 2014
Mālpils muižas restorāns pārsteidz ikvienu apmeklētāju ar bagātīgi veidotu ēdienkarti, kurā apvienoti gan smalki garšas salikumi, gan izceļas krāsains un elegants noformējums.Piedāvā Mālpils muižas restorāna šefpavāre Aija Gabrāne.
photo_camera
9.jan 2014
Restorāns Klidziņa īpaši patīk cilvēkiem, kuri zina savu vērtību, mīl ērtības un bauda dzīvi ar visām sajūtām. Restorāna jaunais, omulīgais veidols ar koka, akmens un ķieģeļu akcentiem, kā arī krāsainiem spilveniem, plediem un ziedu kompozīcijām aicina šeit palikt un sasildīties. Apmeklētāju vēderus Klidziņā lutina ar 100 un vienu gardumu, īpašu uzsvaru liekot uz grila ēdieniem.
8.jan 2014
Recepti iesaka restorāna Vincents konditore Ilze Ermansone.
8.jan 2014
Recepti iesaka restorāna Vincents virspavārs Ivans Šmigarevs
6.jan 2014
Mūsu adataiņu izmantojums to dziedniecisko īpašību dēļ aprobežojas galvenokārt ar spirtota uzlējuma gatavošanu sāpošu locītavu un muguras sāpju ārstēšanai vai noder kā dažādu rotaļu materiāls, bet svešzemnieku pievienotā vērtība ir krietni plašāka.
photo_camera
5.jan 2014
Mālpiliete Anna Jurisone apmēram 20 gadus audzē kazas piemājas saimniecībā un no iegūtā piena sien garšīgu sieru, ko papildina ar aromātisko garšvielu – sierāboliņa pulveri.
photo_camera
31.dec 2013
Lai radītu īstu svētku sajūtu, katrai namamātei galdā gribas celt ko īpašu, neikdienišķu, gardu.
24.dec 2013
Ziemassvētki ir gan pārdomu, gan svētku mirklis. Tas ir laika nogrieznis, kuram īpašu uzmanību velta jebkurā pasaules malā neatkarīgi no ticības un valsts politikas. Itālija, kā jau valsts ar stingrām katolicisma tradīcijām, nav izņēmums.
photo_camera
23.dec 2013
Pusdienotāju kluba vadītāja Daiga Klipa uzskata, ka Ziemassvētku tradīcijas, kas saistītas ar ēdieniem, jebkurā ģimenē un valstī ir dažādas.
18.dec 2013
Ne visi pagaidām ir dzirdējuši par bezalkoholiskajiem vīniem. Tie, kuri pretendē uz smalku vīnu pazinēju un baudītāju statusu, palaikam izsakās nicīgi – kas nu tas par vīnu bez alkohola!
17.dec 2013
Ievārījums noteikti pieder pie tiem našķiem, ko var izmantot visa gada garumā,– ar kraukšķīgām pankūkām, svaigu baltmaizi, to var baudīt kopā ar karstu tēju. Un kāpēc gan no tā nevarētu izcept svētku pīrāgu.
16.dec 2013
Redz, senos laikos fokača esot bijusi vienkāršu itāļu zvejnieku dienišķā maizīte, izcepta saulē uz klinšu bluķiem, pavardā vai uz atklātas uguns.
photo_camera
15.dec 2013
Saulgriežu gaitās Tallink Hotel restorānā Elements konditori un šefpavāri apvienojušies spēkiem, lai radītu īpašu, tieši Ziemassvētkiem raksturīgu ēdienkarti, ar ko pārsteigt viesnīcas viesus vai gluži nejauši garām skrienošus gardēžus.