Recepti iesaka restorāna Vincents virspavārs Ivans Šmigarevs
Sastāvdaļas: 100 g vārītu kastaņu, 100 g seleriju saknes, 50 g purava, 50 g šalotes sīpolu, 20 g burkānu, 200 g dārzeņu buljona, 200 g saldā krējuma, 20 g olīveļļas, rozmarīns, sāls, pipari,
Dekorēšanai: burkānu bumbas, seleriju kubi, rozmarīns, kastaņi, karamelizētu sīpolu pusītes, saldskābmaizes grauzdiņi, ķiploku čipsi, seleriju biezenis
Pagatavošana: visu nepieciešamo ēdiena dekorēšanai izveido vispirms, no katra dārzeņa paņemot to skaistāko, neatvairāmāko daļiņu. Visi atgriezumi, kas no burkāna, selerijas, sīpoliņiem paliek pāri, kopā ar kastaņiem, rozmarīnu, smalkāk sagriezti, aiziet katliņā, kur eļļā sautējas mīksti. Kad dārzeņi kļuvuši zeltaini, pielej dārzeņu buljonu un vāra aptuveni 20 minūtes, kamēr viss mīksts. Virumam pievieno saldu krējumu. Pēc pirmā burbuļa uzmešanas vēl pavāra divas trīs minūtes, noceļ katlu no uguns, pievieno sāli un piparus. Sablendē viendabīgu masu, ko drošības labad vēl ieteicams izberzt caur sietu. Uz šķīvja kārto dārzeņu dekoru un pasniedz galdā. Karstu krēmzupu šķīvī lej jau pie galda, īsi pirms baudīšanas.