RECEPTE: sāļās karameles kakao

© pexels.com

Pagatavojiet ierasto kakao dzērienu jaunās garšās - pievienojiet tam klāt karameli un sāli.

Vajadzēs:

  • 400 mililitrus piena;
  • 100 gramus šokolādes;
  • šķipsniņu sāls;
  • 1 ēdamkaroti karameli.

Pagatavošana:

1. Katliņā ielejiet pienu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Pienam pievienojiet klāt šokolādi, sāli un karameli.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Visu kārtīgi samaisiet. Gaidiet līdz kakao uzvārīsies.

4. Kad kakao ir sācis vārīties, tad tas ir gatavs un varat liet krūzītē.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ja vēlaties, tad pa virsu kakao varat uzlikt putukrējumu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone iesaka gardu, veselīgu un sātīgu recepti - spageti ar ķirbju mērci! Mērces sastāvā ir ķirbja biezenis kam ir neitrāla garša, bet laba pievienotā vērtība, jo tas satur A, C, E, K, B6 vitamīnus, kāliju, magniju, fosforu, dzelzi un šķīstošās šķiedrvielas. Mocarellas siers un prošuto, savukārt, ir izcils pilnvērtīgs olbaltumvielu avots, bet spageti satur “lēnos” ogļhidrātus, B grupas vitamīnus un šķiedrvielas. Ja šim ēdienam klāt baudīsiet arī dārzeņu salātus, maltīte būs vēl pilnvērtīgāka.