Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_downwardEurobasket 2009

Valdība šodien atbalstīja Latvijas kandidatūras pieteikšanu 2025.gada Eiropas basketbola čempionāta vīriešiem finālturnīra organizēšanai.
30.nov 2021 Ziņu aģentūra LETA
Latvijas Basketbola savienības prezidents Valdis Voins un Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs šodien parakstīja sadarbības līgumu par 2012.gada Eiropas U16 čempionāta basketbolā kadetiem rīkošanu Ventspilī.
3.mai 2012 Portāls nra.lv
Šovakar pirmā nopietnā sezonas spēle būs Latvijas basketbolistam Armandam Šķēlem un Tallinas "Kalev/Cramo", kas BBL kausa pusfinālā tiksies ar Tartu vienību. Kā atklājis "Kalev/Cramo" treneris, tad Šķēle esot lieliskā formā jau uz sezonas sākumu.
24.sep 2011 Portāls Sportacentrs.com
Spānijas vīriešu basketbola valstsvienība svētdien, 18. septembrī, Eiropas čempionāta finālā "Žalgirio Arena" Kauņā ar rezultātu 98:85 uzvarēja Franciju un izcīnīja zelta medaļas. Spāņi kļuva par ceturto komandu vēsturē, kas spējusi uzvarēt divos mēģinājumos pēc kārtas. Par vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Spānijas aizsargs Huans Karloss Navarro.
19.sep 2011 Portāls Sportacentrs.com
Lietuvas vīriešu basketbola valstsvienība svētdien, 11. septembrī, plkst. 21:00 Eiropas čempionāta otrās kārtas pēdējā spēlē tiksies ar Vācijas izlasi.
11.sep 2011 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība 2011. gada Eiropas čempionātā ir ierindojusies 22. vietā, apsteidzot Beļģiju un Portugāli, liecina turnīra rīkotāju publiskotā informācija.
6.sep 2011 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas Basketbola savienības valde atzinīgi novērtēja vīriešu valstsvienības sniegumu Eiropas čempionāta finālturnīrā, uzsverot komandas attīstības pozitīvo dinamiku.
6.sep 2011 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības uzbrucējs Rihards Kuksiks pirmajās piecās Eiropas čempionāta spēlēs ir iemetis vairāk tālmetienu nekā jebkurš cits turnīra dalībnieks, apsteidzot tādus snaiperus kā Marko Keseļu no Serbijas un Huanu Karlosu Navarro no Spānijas.
6.sep 2011 Portāls Sportacentrs.com
Eurobasket 2011 nenoliedzami ir gada galvenais notikums Šauļos, Neatkarīgajai pauž Šauļu tūrisma informācijas centra darbiniece Simona.
6.sep 2011 Ludmila GLAZUNOVA, speciāli Neatkarīgajai
Latvijas vīriešu basketbola izlase pirmdien Šauļos ar zaudējumu Vācijai spēles pēdējās sekundēs ar 80:81 noslēdza 2011. gada Eiropas čempionātu.
5.sep 2011 Ziņu aģentūra BNS
Jau pirms B grupas pēdējās cīņas pret Latviju Eiropas čempionātā basketbolā Vācijas valstsvienības galvenais treneris Dirks Bauermans izteica komplimentus mūsu izlasei par to, kādu sniegumu latvieši demonstrējuši jau līdzšinējā turnīra gaitā.
5.sep 2011 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība piektdien, 2. septembrī, Eiropas čempionāta trešajā spēlē Šauļos ceturtajā ceturtdaļā vairāk nekā astoņas minūtes neguva punktus no spēles un zaudēja Itālijai 62:71 (21:18, 12:13, 20:24, 9:16).
2.sep 2011 Portāls Sportacentrs.com
Eiropas čempionātā basketbolā Lietuvā strādā ne tikai kaimiņu kārtībsargi, bet arī policisti no Latvijas. Uz Šauļiem nedēļas nogalē dodas Valsts policijas (VP) priekšnieks Ints Ķuzis, kurš ar Lietuvas policijas vadību analizēs, kā veiksmīgi nodrošināt kārtību masu pasākumos.
2.sep 2011 Edgars Gertners
Biļetes ir par dārgu arī priekš mums, atzīst lietuviešu basketbola līdzjutēji, kuri dodas uz spēlēm Šauļos un atbalsta Latvijas valstsvienību Eurobasket 2011 spēlēs. Taču, par spīti dārdzībai, arēnā Latvijas un Francijas spēles laikā bija sabraukuši vismaz 300 līdz 400 latviešu.
2.sep 2011 Ludmila GLAZUNOVA, speciāli Neatkarīgajai
Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība ceturtdien, 1. septembrī, Eiropas čempionāta otrajā spēlē Šauļos cīņā ar kontinenta vicečempioni Serbiju pirmajā puslaikā atspēlēja 17 punktu deficītu, turpināja lieliski spēlēt uzbrukumā, taču galotnē nespēja noturēties līdzi sāncenšiem 77:92 (7:23, 26:15, 25:32, 19:22).
1.sep 2011 Portāls Sportacentrs.com
Latvijas izlase trešdien Šauļos (Lietuvā) Eiropas čempionāta (EČ) pirmajā spēlē nodemonstrēja cīņassparu un sīvi pretojās krietni titulētākajiem un pieredzējušākajiem Francijas basketbolistiem, taču spēles beigās nespēja izturēt pretinieku spiedienu un turnīru sāka ar zaudējumu - 78:89.
31.aug 2011 Ziņu aģentūra BNS
Šodien ceļā uz Šauļiem, kur Eurobasket 2011 spēles aizvadīs Latvijas basketbola valstsvienība, dodas virkne Latvijas basketbola līdzjutēju. Taču viņu skaits, visticamāk, būs mērojams desmitos vai simtos, bet ne tūkstošos.
31.aug 2011 Ludmila GLAZUNOVA, speciāli Neatkarīgajai
Latvijas valstsvienība devusies uz Šauļiem, kur Eiropas čempionātā basketbolā aizvadīs vismaz piecas spēles. Kaut arī mūsu pretinieku rindās ir vairāki Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kaluma spēlētāji, Latvijas fani, pēc biļešu servisa tiketia.lt sniegtās informācijas, uz Šauļiem šogad neraujas.
30.aug 2011 Edgars Gertners
Šauļu krodzinieki jau nākamnedēļ, kad sāksies Eiropas čempionāts basketbolā Eurobasket 2011, plāno krietni paaugstināt cenas, tādējādi nodrošinot ievērojamu peļņu, Neatkarīgā uzzināja no neoficiālām sarunām ar pilsētas krogu apkalpojošo personālu.
25.aug 2011 Ludmila GLAZUNOVA, speciāli Neatkarīgajai
„Sporta Avīze” pilnībā publicējusi Latvijas basketbola izlases menedžera Edgara Buļa ziņojumu LBS valdei, kurā klāstīts viņa viedoklis par katru no Latvijas izlases spēlētājiem un treneriem, kā arī sagatavošanās posmu un čempionātu kopumā.
29.sep 2009 Portāls nra.lv