Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Igauņi sajūsmā par Armanda Šķēles lielisko formu

Šovakar pirmā nopietnā sezonas spēle būs Latvijas basketbolistam Armandam Šķēlem un Tallinas "Kalev/Cramo", kas BBL kausa pusfinālā tiksies ar Tartu vienību. Kā atklājis "Kalev/Cramo" treneris, tad Šķēle esot lieliskā formā jau uz sezonas sākumu.

"Vecais Šķēle ir atgriezies," par savas komandas līdera gatavību, sākot sezonu izteicies "Kalev/Cramo" galvenais treneris Aivars Kūsmā. "Vismaz pagaidām treniņos viņš ir darījis trakas lietas - uzsāk izspēles, iekustina tās un gandrīz vienmēr iemet," tā par 28 gadus veco Latvijas basketbolistu, kurš ar komandu sezonai gatavojas jau no augusta, izteicies Kūsmā.

"Viņš ir lielisks piemērs ikvienam, pat mūsu spēlētāji redz kā jāspēlē. Iespējams, Šķēle tik nopietni gatavojas, jo vēlas pierādīt, ka viņa izslēgšana no Latvijas izlases bija kļūda," pieļāvumu izsaka treneris. Vislielākais izaicinājums solās būt spēlēšana VTB līgā, kur pirmā spēle "Kalev" būs jau 30. septembrī savā laukumā pret Kauņas "Žalgiri".

Parādot sevi šādā līmenī, Šķēlem būtu lielākas izredzes sagaidīt kādu izdevīgu piedāvājumu no kāda spēcīgāka kluba par savu pašreizējo. Ja tāds parādīsies, "Kalev/Cramo" sola nelikt šķēršļus. "Mūsu klubs neturēs nevienu spēlētāju, kuram būs piedāvājumi no ārzemēm. Pie tam Šķēlem līgumā ir paredzēta tā izpirkuma iespēja, kas ļautu viņam doties uz citurieni."