Kā dzīvo Rūdolfs Plēpis, kas jau vairāk nekā gadu ir neredzīgs?

© Ģirts Ozoliņš/F64

Šonedēļ savu 71. dzimšanas dienu atzīmē aktieris Rūdolfs Plēpis. Aktieris jau gadu un trīs mēnešus dzīvo bez acu gaismas, vēstīts Martas Martinsones materiālā "Rūdolfam Plēpim 71" izdevumā "Kas Jauns".

Plēpis pastāstījis, ka viņa ikdiena jau gadu paiet Ķengaraga dzīvoklī pie meitas Viktorijas un mazmeitas Marijas:

“Jūtos labi. Manī nav nevajadzīga satraukuma. Nejūtos vientuļš. Ikdienu pavadu mierīgā ritmā. Daudz klausos radio.”

Aktieris teic, ka viņam ir paveicies un savās vecumdienās viņš neesot pavisam viens. Liels atbalsts ir viņa meita Viktorija.

Taujāts, vai Rūdi apciemo arī viņa māsa un brālis, viņš paliek domīgs un saka: “Šad tad jau sazināmies, telefoniski. Parunājamies, bet ko tad viņi pie manis brauks? Pie slima, var teikt - neredzīga, cilvēka? Es viņus arī saprotu. Reiz Raimonds Pauls teica, ka nevajag tos aktierus tā glorificēt. Ir vēl lielākās nelaimēs cilvēki, pensionāri dzīvo nabadzībā, bez palīdzības. Ko man sūdzēties.”

Kā vēstījām iepriekš, Plēpis ir zaudējis redzi. Viņa meita bija Viktorija vērsusies vairākās iestādēs, lai saņemtu atbalstu, un ar Latvijas Teātra darbinieku savienības (LTDS) pretimnākšanu ar fonda Rampa A starpniecību tika vākti finanšu līdzekļi Plēpja rehabilitācijai.

Slavenības

Sociālo tīklu un TV šovu zvaigzne Felipe Gabriels Ksavjērs pārsteidz ar patiesi iespaidīgiem foto - Dubaija, Monako, Eivisa, foto pie ekskluzīviem auto, lidojumi ar privātām lidmašīnām, foto ar slavenībām. Par kādu naudu Felipe dzīvo, skaidrots Jura Vaidakova materiālā "Patiesība par draudzību ar Porziņģi" izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais