Katru gadu līdz ar vasaras iestāšanos sākas arī arbūzu un meloņu sezona, tomēr dažkārt var būt grūti izvēlēties patiesi saldu ogu. “The Takeout” palīdzēs izvēlēties.
Kad pavasaris mostas ar pilnu sparu, daba piedāvā ne tikai skaistumu acīm, bet arī vitamīniem bagātu pārtiku - savvaļas augi, kurus ikdienā bieži uzskatām par nezālēm, var kļūt par īstiem dārgakmeņiem mūsu virtuvē. Dosimies nelielā pastaigā dabā un savāksim sastāvdaļas vienkāršiem, bet gardiem un veselīgiem pavasara salātiem kopā ar “Allrecipes”.
Pavasaris ne velti tiek saukts par atjaunošanās laiku - daba mostas no ziemas miega, un arī mājās arvien biežāk ielaižam saules starus, svaigu gaisu un vēlmi visu sakopt. Viens no bieži aizmirstiem, bet svarīgiem tīrības elementiem ir aizkari - tie klusi uzkrāj putekļus, aromātus un pat alergēnus, ietekmējot ne tikai mājas izskatu, bet arī veselību. Tad nu noskaidrosim - cik bieži tiešām vajadzētu mazgāt aizkarus? Skaidro eksperti no “The Spruce”.