Uz Liepājas šosejas traģiski bojā gājušās ģimenes tuviniekiem vajadzīga palīdzība!

© Depositphotos

Otrdien, 26. jūnijā, uz Liepājas šosejas smagās un vieglās automašīnas sadursmē Saldus novada Blīdenes pagastā gāja bojā ģimene no Aizputes - Aizputes vidusskolas 9.b klases skolēns Roberts Ratnieks un viņa vecāki.

Robertam bija vien 16 gadi...
Digital Matter icon

“Ar vārdiem nevaram izteikt skumjas, ko jūtam. Aizputes vidusskolas 9.b klases skolēns, klases biedrs - Roberts Ratnieks - vien 16 gadu vecumā, kopā ar saviem vecākiem ir traģiski aizgājuši no šīs pasaules… mūžībā,” sociālajā tīklā “Facebook” raksta Aizputes vidusskola.

“Roberts vienmēr uz dzīvi skatījās ar smaidu un jokiem, bija draudzīgs, labestīgs, izpalīdzīgs klases biedrs. Mums ir neizsakāmi žēl par tik nežēlīgu likteņa triecienu. Lai viegli un gaiši tajā saulē,” līdzjūtību bojā gājušo tuviniekiem izsaka Aizputes vidusskolas kolektīvs, 9.b klases biedri ar audzinātāju.

Viss sēru un bēru smagums gulstas uz Reini Ratnieku - šī gada Eiropas čempionu spēka trīscīņā.

"Tā kā bēru izdevumi jāsedz Reinim, visi kopā varam palīdzēt. Naudiņu bērēm var ziedot, pārskaitot uz Reiņa kontu (konta numurs redzams FB postā) vai arī aiznest uz Aizputes vidusskolas kanceleju," vēsta ieraksts.

Latvijā

“Neatkarīgās” lasītāju atsauksmes uz publikāciju par Stambulas konvencijas vajadzību vīriešu organisma un tieši tāpat mātes piena attīrīšanai no mikroplastmasas ir devušas ļoti noderīgus norādījumus, kādā veidā šo stāstu turpināt.

Svarīgākais