Komentāri: Lasītāji palīdz izskaidrot Stambulas konvenciju

Madara

Izskatās, ka autoram sāka degt kaut kas aizmugurē no parasta komentāra, ka šis uzcepa ārkārtējo “rakstu” un tagad uzbrūk lasītājiem. Pirmo reizi redzu kaut ko tādu. Droši vien autors ir stipri gadiem jauns un nevar mierīgi pieņemt to, ka viņa darbs kādam liekas dīvains un nekvalitatīvs. Nolīgts trollis? Jūsu kārtējās fantāzijas. Raksta kvalitāte ir pārsitusi stulbumā iepriekšējo, es nezinu kā tādu redaktors deva publicēt. Neētiski un tizli, nra.

30.jun Atbildēt
Kalamburs

Autors tikai norādīja, ka Jums, Madara, visai švaki ar realitātes uztveri, veselo saprātu un humora izjūtu.

Jā, visai skarbā un tiešā veidā, bet tieši tā tas arī jādara, jo liberastisma nomocītajā pasaulē drīz nebūs neviena, kurš ziloni uzdrošināsies nosaukt par ziloni vai nēģeri par nēģeri.

30.jun Atbildēt
Madara atbilde Kalamburs

Tātad, autor.

Pirmkārt, galvenais jautājums bija nevis par bomžiem, kas rakņājas pa miskastēm, lai atractu cigiņas, bet šis “ Kāpēc nevar ielūgt kādu, kas ir kompetents visus šos pantus izskaidrot”

Autors tikai norādīja?

Ar manu veselo saprātu viss ir labi, paldies. Nav vērts vērtēt personību pēc pāris teikumiem.

Citāts:

“Tādu savārstījumu no standartfrāzēm “kas tās par muļķībām", “kas par murgu” un “ko autors pīpē” ar standartfrāzes “what the fuck” abreviatūru galā izveidojušais cilvēks parakstījies kā Madara. Ar šādu frāžu krājumu ir apgādāti nolīgtie viedokļu veidotāji (interneta troļļi), ja viņiem dots uzdevums pret kaut ko uzstāties, bet nav iedoti saturiski argumenti” (Cilvēks, kas parakstījies kā Madara nav jums parādā sastādīt žurnālista cienīgus komentārus, šis ir tīra pasīva agresija un tajā nav faktu).

Kad nu Madara tomēr mēģina (atkal pasīva agresija) kaut vienu šādu argumentu izvirzīt, tad sanāk teikums “Cik no tiem nabaga pāris like miljardu trūcīgu cilvēku lieto izsmēķus, plastmasas maisiņus?” Nepārmetīsim par burtiem “like”, ar kuriem droši vien domāts latviešu valodas vārds “lieko”(un vēl viena ļoti medū ietīta agresija). Nekādi neierēķinot šo drukas kļūdu (ak vai, drukas kļūda komentārā, sēdies, divi, jau divas reizes pieminēts mana komentāra analīzē), vienīgais it kā (re, kur mums kaut kas jauns — manas domas vērtības pazemināšana) arguments sanācis tik debils (tas laikam man ielidoja par “ko autors smēķē?” Šis ir galīgi neprofesionāli cienīga žurnālista. Kam autors raksta? ), ka tā autoru var turēt aizdomās par mēģinājumu diskredidēt Stambulas konvenciju (kaut ko tādu savā komentārā neatrodu, savu nostāju jautājumā nepaudu. Autors pats izdomāja, pats apvainojās), ja visiem tās piekritējiem prāta spējas tādas kā viņam (Atkal klaja agresija un personības nenobrieduma izrādīšana).

Vai ir vērts analizēt “troļļu” komentārus? Stambulas konvencijas jautājums tā arī paliek aizmiglots. Autoram novēlu cietāku ādu un vēlmi augt profesionāli, neviens jau viņam sliktu negrib.

30.jun Atbildēt
Artūrs Malta

Madara, kas jūs esat?

Varbūt Madaris?

Vai vienkārši boļševiks?

30.jun Atbildēt
Madara atbilde Artūrs Malta

Un, Jūs? Bots? Spameris?

30.jun Atbildēt
Valdis atbilde Madara

Atrūrs Malta, dzimis 1939.gadā, pavecs onkulītis, izmisīgi cenšas tikt pie varas, agrāk piedalījies vēlēšanās, gan vieteējās, gan valsts līmenī no dažādiem sarakstiem (ar dažādu ideoloģiju). Ka tik tikt iekšā!

Virsotne, laikam, iepriekšējās EP vēlēšanas, kurās kandidēja no saraksta "Jaunā saskaņa", kopā ar tādiem biedriem kā Tatjana Kargina, Marika Žuravļova, Jānis Kuzins, Juris Žuravļovs ...

Tagad izceļas ar nesakarīgiem komentāriem NRA.

30.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde Kalamburs

Domāju, ka Madara neizprot Arņa Kluiņa teikto tādēļ, ka viņai iespējams dzīvē ir sanācis dzimumakts ar vīrieti, kura rezultātā notikusi Madaras subjektivitātes izkastrēšana ar heteroseksuālu aktu.

Ja mēs aplūkojam dzimumakta tehnisko norisi, proti, kaut kāda tēviņa falla iestumšanu otra cilvēka dzīvajā miesā, vairāku minūšu bakstīšana, proti otra cilvēka bradāšanu, tad kā lai to visu citādi nosauc, ja ne par vardarbības aktu ar subjektivitātes izkastrēšanas pazīmēm. Kad es, lauku cilvēks, skatos kā mans gailis to dara ar vistām, kā viņš viņas panāk un tās bradā...man nav vairs šaubu - dzimumakts ir subjektivitātes likvidētājs, vista pēc akta izskatās tāda kā noreibusi, kā nesaprašanā - kas tas bija, kā subjektivitāti pazaudējusi.

30.jun Atbildēt
Kalamburs atbilde Madara

Madara, atzīstami!

Šur tur es varētu iebilst, bet tā kā ir vēls vakars un dienu esmu pavadījis saulē, darot to, kas nav gulšņāšana ēnā, pļunčāšanās kaut kādā slapjumā utt., tad es aprobežošos ar "Atzīstami"!

30.jun Atbildēt
Pārdaugavs

Forši. Atgriezeniskā saite ir laba lieta. Komentāri jau arī ir ziņas.

30.jun Atbildēt
Artūrs Malta

Latvijas zemnieki! Aicinām sadarboties uz Latvijas valsts atjaunošanu!

Pacēlām Latvijas karogu, bet saglabājām LPSR iekārtu un likumus.

Latvijas zeme ir sinonīms Latvijas valstij! Nebūs Latvijas zemes, lauku – nebūs arī Latvijas! Nepieļausim valdības neapdomīgās rīcības, kura mums traucēt lauku sētu atdzimšanā un Latvijas valstiskuma atjaunošanā!

Vācijā reģistrētā firma: "Latvijas Republikas Saeima", nodarbojas ar nekustamiem īpašumiem. Firmas Padomes priekšsēdētāja Ināra Mūrniece un izpilddirektore Solvita Āboliņa. Firmas reģistrācijas numurs: DUNS Nr. 681831796 Vācijā!

14. Saeima ir ievēlēta, bet viss palicis pa vecam. Pieaug kredītu parāds, jau tagad Saeimas laikā atkal ir ņemti kredīti vairāki miljardi! Franču filozofs, liekas Voltērs, ir teicis, ja slēdz skolas, tad jāatver cietumi. Pašreiz intensīvi slēdz Skolas, jo trūkst naudas, bet Liepājā būvē cietumu!

Latvijas valsts Satversme, likumi un iekārta nav atjaunoti. Viss latviskais tiek iznīcināts, tajā skaitā Lauku sētas. Deputāti nepilda savu doto zvērestu. Saeima nav apstiprinājusi valdības atskaiti par izlietoto budžetu un līgumus par ņemtajiem kredītiem. Saeima, pārkāpjot Satversmes 3. un 77. pantus, veica teritoriālas reformas, kuru rezultātā ir radīts juceklis Latvijas laukos. Tāpēc aicinām aktīvi parakstīties par Saeimas atlaišanu un sākt gatavoties 15.Saeimas velēšanām, lai varētu atjaunot tiesisku valsti. Latvijā 1940.gada 17.jūnijā bija 516 pagasti, 19 apriņķi, 9 ministrijas un 18 908 ierēdņi, bet tagad ir ap 330 000. Būs vēl vairāk, jo pieņēma partnerības likumu. Ciema padomes izpildkomitejas nosauca par pašvaldībām, palielinot ierēdņu skaitu vairākas reizes, tika stiprināta padomju varu un iekārtu! Satversmes 6.pants nosaka:“Saeimu ievēlē vispārīgās, vienlīdzīgās, tiešās, aizklātās un proporcionālās vēlēšanās”. Pašreiz ierēdņi, kas ir vairāk par 330 000 balsos par pašreizējo iekārtu Latvijā. Cerot, ka pārējie nebalsos un viņi atkal tiks ievēlēti! Satversmes 2.pants nosaka: Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai. Izmantosim to, lai ievēlētu Saeimu, kas darbotos mūsu interesēs! Apvienība “Mēs Paši” aicina atsaukties visus 273 642 lauku saimniekus un to mantiniekus visā pasaulē, jo katra lauku sēta dod vismaz trīs balsis, tas dos iespēju ievēlēt 79 Saeimas deputātus. Tad tie atjaunos Latvijas valsts iekārtu! Zemnieki nes Latvijai nākotni! Izmantosim Satversmē noteiktās savas pilsoņa tiesības un ievēlēsim pašu izvirzītos deputātus! Katru Latvijas valsts patriotu, zemes saimniekus, Latvijas Lauksaimniecības kameras (LLK) vārdā, lūdzam pieteikties uz savu tēva sētu un piedalīties Saeimas vēlēšanās! Saimnieki bija apvienoti 516 lauksaimnieku biedrībās un 41 agronomiskajos rajonos. Pēc lauku saimniecību skaita uz 1938. gadu: VIDZEMES APGABALS: 5 aprinķi, 223 pagasti, Saimniecības: 80 893; vēlētāji:242 679. Ievēlē: 22 Saeimas deputātus. KURZEMES APGABALS: 5 aprinķi, 81 pagasti, Saimniecības: 41 590; vēlētāji: 124 770 Ievēlē: 15 Saeimas deputātus. ZEMGALES APGABALS: 5 aprinķi, 81 pagasti. Saimniecības: 47 617; vēlētāji: 142 851. Ievēlē: 15 Saeimas deputātus. LATGALES APGABALS: 4 aprinķi, 75 pagasti, Saimniecības: 103 182; vēlētāji: 309 546. Ievēlē: 27 Saeimas deputātu. RĪGAS APGABALS: 6 rajoni, 124 nodaļas. Ievēlē: 21 Saeimas deputātus. Tikai tā mēs varam tikt vaļā no boļševiku jūga un atjaunot Latviju, kā Tiesisku valsti! Lūdzu rakstiet vēlēšanu kopai “Mēs Paši”. e-pasts: zemnieks@latnet.lv Pasta adrese: Daugavas iela 28, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167. Zvaniet: Tālrunis: +371 26 34 77 83; WhatsApp: +371 270 770 74 Rīgā2024.gada 15.maijā.

30.jun Atbildēt
Valdis

Kā parasti, Kluinim ir izteikta tendence visu pārvērst tādā putrā, ka neko saprast nevar. Un ne tikai šinī rakstā.

30.jun Atbildēt
Madara

Tieši tā. No rīta tādu rakstu izlasīsi, neko nesapratīsi, un paliksi pikts par iztērēto laiku. Šodien gan sanāca pasmieties.

30.jun Atbildēt
Inocents atbilde Madara

:))....Ha - un ko tad labais Valdis un no (latviski!) rakstīta neko nesaprotošā Madara atkal, nabadziņi, "nesaprot"? Ak tad cien. A.Kluiņa mīļajiem draugiem (ar spalvainām troļļu auštelēm)) ļoti vajadzīgs "eksperts", lai nesaprašām "izskaidrotu" - ko?

Labie ļaudis - iemetier pārlūkā "jurisprudences doktores Baiba Rudevskas ekpertīze par Stambulas konvenciju" - IZLASIET, lūdzu, PADOMĀJIET, un TAD uzrakstiet (te) savas ...viedās pārdomas - labu veiksmi ))

Veiksmīgu dienu visiem!

30.jun Atbildēt
Madara atbilde Inocents

Pārlogojaties tak jau.

30.jun Atbildēt
Valdis atbilde Inocents

Es savas domas jau uzrakstīju, pilnīgs savārstījums, no kura neko nevar saprast.

Padalies, lūdzu, ar to, ko tu esi sapratis no šī raksta.

30.jun Atbildēt
Inocents atbilde Madara

))...cien. Madara - tak jau izlasiet to cien. B.Rudevskas (dr. iur., ekspertes) atzinumu (ekspertīzi)!

...Kā? )

30.jun Atbildēt
Inocents atbilde Valdis

)...cien. Valdi - tak izlasiet cien. B.Rudevskas (dr. iur., ekspertes) atzinumu (ekspertīzi), APDOMĀJIET to izlasīto, "salieciet" kopā ar ŠO rakstu un TAD iesakiet SAVAS "domas" - spriedumus!

...Nu - vai tad "slabo"? ))

30.jun Atbildēt
Valdis atbilde Inocents

Paskatījos ekspertes prezentāciju. Nav ko piebilst, bet, cienījamais Inokentij, es jau šeit nekomentēju pašu Stambulas konvenciju, bet gan Kluiņa rakstu. Viņa "māku" tā samudžināt lietas, ka tās tiek pataisītas par pilnīgu sviestu.

30.jun Atbildēt
Valdis atbilde Inocents

Un tomēr, arī tavas domas ....

30.jun Atbildēt
Inocents atbilde Valdis

) sorry - cien., Kluiņa raksta bez tās Stambulas konvencijas tačunebūtu: jo nebūtu nemaz, PAR KO rakstīt ("samudžināti" vai nesamudžināti)) - tāpēc "apspriest" šo rakstu BEZ tā KONTEKSTA tiešām NAV nekādas jēgas, vai ne tā? )

30.jun Atbildēt
Valdis atbilde Inocents

It kā jau tā, bet es šoreiz vairāk par Kluini.

Tāpēc arī mani izbrīnija tavi iebildumi.

30.jun Atbildēt
Kalamburs atbilde Valdis

Jāpiekrīt, ka Kluinim ir tendence samudžināt nosacīti vienkāršas lietas. Varbūt tas ar nodomu, jo kā mēdz teikt: "Duļķainā ūdenī labāk ķeras!"?

30.jun Atbildēt
Valdis atbilde Kalamburs

Ķeras kas?

Viņš ir žurnālists vai kādas citas profesijas pārstāvis?

Vakar, 9:00 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Ratificējot Stambulas konvenciju, Latvija patiesi apņēmusies vērsties pret visiem dzimumaktiem. Saeimas deputātes kuras balsoja par šo konvenciju, kā runā Rīgas kafejnīcās, par dzimumaktiem vairs negrib pat dzirdēt, kur no vēl tajos ielaisties. Šo sieviešu laulātie vai nu laiž pa kreisi, vai arī apsver domu šķirties. Savukārt tie Saeimas deputāti vīrieši, kuri balsoja par Stambulas konvenciju, ņem kuru gribi, jau izsenis nezina kas ir dzimumakts ar sievieti, jo ir vai nu impotenti, vai homoseksuāli. Tiem, kuriem ir velme izprast par konvenciju balsojošo, īsti nepieskaitāmo deputātu rīcību, jādodas uz Vecrīgas kafejnīcām. Tur var uzzināt teju visu, pat to, ka Stambulas konvencijas atbalstītāja, Latvijas ministru prezidente Siliņa, jau gatavojot iesniegumu ģenerālprokuroram par sava vīra neatlaidību, pastāvot uz dzimumaktu.

30.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Nepateicu galveno! Man kafejnīcā kāds īpaši, uz visu likumu izpildi tendēts īpatnis apgalvoja, ka jau tuvākajā laikā viņš iesniegšot iesniegumu nelaulībā esošajam goda vīram ģenerālprokuroram Stukānam, ar lūgumu pārbaudīt visus Saeimas deputātus un valdības locekļus vai viņi, īpaši tie, kuri ir laulībā, pilda Stambulas konvenciju.

30.jun Atbildēt
Magnus

Tahpat kah mashihnai vajag bremzes,tah arih shai konvencijai vajag bremzes iekahrtu,lai vinha patvalhihgi neripotu pahri cilvehku dzihvehm.

30.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Latvijā biedrību kā sētas krancītim blusas. Nu, kā stāsta ļaunas mēles, dzimusi kārtējā - "Stambulas konvencijas izpildes uzraugi". Pirmais, ko iesāks biedrība, ir pieprasīs valdību atzīt biedrību par sabiedriskā labuma organizāciju, lai varētu piekļūt valsts finansējumam tās darbības nodrošināšanai. Tad, tiks izveidots biedrības tīklojums Latvijā, kurš nodrošinās katras, tikko dzemdējošas sievietes aptauju, mēģinot fiksēt tos gadījumus, kuros sieviete bērna dzemdētāja atzīs, ka dzimumakti bijuši sāpīgi, nereti vīra nekontrolēta iegriba, bērna dzemdēšana sāpīga, vīra neierašanās uz dzemdībām, morālā atbalsta nesniegšana utt.. Katrs fiksētais Stambulas konvencijas pārkāpums tiks nodots Ģenerālprokuratūrai, prasot sodīt vainīgos, kā arī paturot kontrolē, vai sodi tiek piemēroti.

PS. Un nesakiet man, ka trakie nav tikuši pie teikšanas. Drūmi.

30.jun Atbildēt
Madris

Neteikšu, ka esmu visgudrākais, bet esmu lasījis Stambulas konvenciju pa diagonāli un sapratu, ka tā ir domāta sieviešu aizsardzībai. Tā kā jābūt līdzsvaram, tad gaidu konvenciju vīriešu aizsardzībai.

30.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Es arī gaidu, gaidu, kad cirvja kātam izplauks lapas!

Sievietes Latvijā, ne visas, bet 1/3 noteikti, ir palikuša tik negantas, ka vīriešiem ar viņām, šīm aptrakušajām feministēm vairs netikt galā. Latvijā ir ļoti daudz gudras sievietes, sievietes, kuras cita starpā zina, kas ir normāls vīrietis, kāda ir viņa loma un vieta attiecībās, ģimenē, utt.. Bet ir arī tādas, saknē samaitātās, revolverenes, azbesa vecenes, uz kurām bail pat paskatīties, kur nu vēl pieskarties. Teiciens, ka sievietes ņem kuru gribi, domā tik ar savu saldo vietu, šodien jau vairs īsti neatbilst patiesībai.

30.jun Atbildēt
Kalamburs atbilde Guntis Akmeņkalns

Gunti, a nafig ar kādu citu jātiek galā??????

To es, nudien, nesaprotu!

Jo kā viens Latvijas šlāgervīrs dziedāja: "Mamma man teica: "Seko saviem sapņiem!" un meitenes sekos Tev!".

Es zinu kam teikt "Paldies", jo es savā dzīvē esmu sekojis šiem mana tēta reiz teiktajiem, tieši tādiem vārdiem.

30.jun Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde Kalamburs

Jā, patiesi, kādēļ gan ar kādu citu jātiek galā...varbūt tādēļ, ka tās meitenes neseko sapņiem? Katrā ziņā - jautājums vietā!

30.jun Atbildēt
lasītājs33

Tīmeklis ir pilns ar puspatiesībām, īstenību un meliem. Ir lasīts, ka 80% sieviešu negūst baudu no dzimumakta ar večiem. Ja 1 no 5 ir paveicies, kāpēc pārējās lai atļautu viņai šo prieciņu.

Izklāstītā doma raksta pēdējā rindkopā īsti nestrādās. Pieņemot, ka neeksistē pārējā pasaule, izņemot Eiropu un Āfriku, tas agri vai vēlu beigtos ar karu, pilsoņkaru. Īstenībā 5 miljardi dzīvo citur, Dienvidaustrumāzijā, kuri neko nezin par St. konvenciju. Cik lielu laika sprīdi vajadzēs, lai ieviestu to Ķīnā, Indijā, Malaizijā, Indonēzijā ...

Vakar, 0:44 Atbildēt

Komentēt