Brīdina par šodien gaidāmo spēcīgu negaisu

© F64

Šodien daudzviet Latvijā gaidāms spēcīgs negaiss ar stipru lietu un krusu. Vietām krasas vēja brāzmas var sasniegt ātrumu līdz 20 metriem sekundē, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.Vietām negaiss iespējams jau pusdienlaikā.

Pagājušajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) 13 reizes sniedzis palīdzību, novācot negaisa lauztus kokus.

Kā aģentūru LETA informēja VUGD, arī šodien dienests saņēmis informācju no sinoptiķiem, ka laikā no plkst.12 līdz plkst.16 gaidāms spēcīgs negaiss, kas var radīt postījumus.

Sinoptiķi arī prognozē, ka lielākajā teritorijas daļā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz plus 20 plus 25 grādiem, tomēr vietām, galvenokārt piekrastē, būs vēsāks - plus16 plus 20 grādi.

Latvijā

Aizsardzības ministrijas AM parlamentārā sekretāra Arta Švinkas (P) dalība sestdien notikušajā Palestīnas civiliedzīvotāju upuru piemiņas pasākumā jāvērtē aizsardzības ministram Andrim Sprūdam (P), uzskata valdošās politiskās koalīcijas partneri no "Jaunās vienotības" (JV) un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS).

Svarīgākais