Marseļā 50 reizes sadurts un pēcāk sadedzināts 15 gadus vecs pusaudzis

© unsplash.com

Marseļā, Francijas dienvidos, ar narkotikām saistītā vardarbībā pagājušajā nedēļā 50 reizes sadurts un dzīvs sadedzināts 15 gadus vecs jaunietis.

Marseļa, kas ir Francijas otra lielākā pilsēta, bet arī viena no nabadzīgākajām, ir ieslīgusi vardarbībā, kas saistīta ar narkotiku tirdzniecību un kontrabandu. Turklāt upuri un slepkavasi kļūst arvien jaunāki, un bandas aktīvi vervē jauniešus sociālajos tīklos.

15 gadus vecais pusaudzis tika nogalināts ar nepieredzētu nežēlību, norādīja prokuratūra.

Savukārt piektdien Marseļā tika nošauts 36 gadus vecais futbolists Nesims Ramdane. Viņu nogalināja 14 gadus vecs pusaudzis. Šī lieta ir saistīta ar 15 gadus vecā jaunieša nežēlīgo slepkavību.

Šogad Marseļā ar narkotikām saistītā vardarbībā nogalināti jau 17 cilvēki.

Nežēlīgāko no slepkavībām pastrādāja pusaudzis, kuru sociālajos tīklos savervēja 23 gadus vecs ieslodzītais, lai iebiedētu sāncensi, aizdedzinot viņa mājas durvis. Ieslodzītais pieder pie grupējuma "DZ Mafia". Jaunietim par šo darbu tika solīti 2000 eiro.

Noalgoto pusaudzi misijas laikā pamanīja konkurējošās bandas locekļi, kas viņu pārmeklēja un atrada pie viņa ieroci. Par sodu viņi pusaudzi sadūra desmitiem reižu un aizdedzināja, viņam vēl dzīvam esot.

Pēc tam minētais ieslodzītais atkal vērsās sociālajos tīklos, kur noalgoja 14 gadus vecu pusaudzi atriebības misijai. Uzdevums bija nogalināt konkurējošās bandas locekli par 50 000 eiro.

14 gadus vecais pusaudzis savukārt noalgoja Ramdani, kurš paralēli futbolista karjerai piestrādāja par privāto šoferi. 14 gadus vecais pusaudzis kopā ar draugu lūdza šoferi aizvest viņus līdz noteiktai vietai un tur pagaidīt, taču viņiem laikam radās nesaprašanās un pusaudzis iešāva šoferim galā no mugurpuses.

Pusaudzi policijai nodeva ieslodzītais, kurš bija viņu noalgojis.

Pusaudzis policijā atzina, ka sašāvis Ramdani, bet apgalvoja, ka izšāvis netīšām.

Svarīgākais