Uzzini, cik "Lidl" tagad maksā saviem darbiniekiem

© Depositphotos

Cēsīs, Piebalgas ielā 14, turpinās darbi pie "Lidl" veikala ēkas būvniecības pabeigšanas, un tāpēc "Lidl" šodien izsludina vairāk nekā 30 vakances, lai jau laikus sagatavotu sava jaunā Cēsu veikala komandu.

Cēsu veikala darbiniekiem stundas algas likme ir noteikta EUR 6 apmērā, kas nozīmē, ka bruto samaksa mēneša beigās būs robežās no 960 līdz 1100 eiro. Ņemot vērā uzņēmuma politiku, apmācības laiks jaunajiem kolēģiem tiek pilnībā apmaksāts un iekļauts nostrādātā darba stāžā. Visiem veikalā strādājošajiem arī pastāv iespējas iegūt dažādus bonusus, piemēram - apmeklētības bonusu un citus, kas kopā veido līdz pat 140 eiro mēnesī, kā arī augstāku algu pēc nostrādāta gada.

Pēc pārbaudes laika beigām visi veikalā strādājošie saņem labu veselības apdrošināšanu, kā arī optikas kompensāciju līdz 75 eiro, ja tāda nepieciešama. Tāpat arī visiem "Lidl" darbiniekiem vienmēr pieejamas bezmaksas jurista, finansista un psihologa konsultācijas. Visiem "Lidl" darbiniekiem viņu dzimšanas dienas ir apmaksātas brīvdienas.

Svarīgākais