10 veidi, kā pirms Līgo nakts uzlabot seksuālo dzīvi

© Foto: depositphotos.com

Domājot par to, ko vēlies Līgo nakts priekiem, paturi prātā, ka, atvēlot stundu garderobes sakārtošanai, tu vari justies labi, savukārt orgasms var ne tikai paaugstināt tavu pašcieņu, bet arī pašsajūtu.

Ir viegli samierināties ar seksu, pie kura esat pieradis vai kura nav. Bet varbūt esat gatavs pārdomāt savu seksuālo dzīvi, bet vienkārši nezināt, ar ko sākt. Saglabā vēsu prātu un tu nezaudēsi!

Vai uztraucaties par to, ka izmēģināsit kaut ko jaunu, bet tas nepatiks vai neiepriecinās? Uztveriet šo pieredzi kā veidu, kā tuvināties savas dzīves labākajam seksam un nenožēlot šo pieredzi. Lūk, dažas idejas, kā pavadīt neaizmirstamu, patīkamu un nenoliedzami karstu nakti.

1.Pierakstiet informāciju par tikšanās reizēm, tiklīdz tās ir notikušas

Foto: depositphotos.com

Pat, ja apņematies atcerēties ikvienu ideālās tikšanās niansi, daudz kas izslīdēs cauri pirkstiem, ja to nepierakstīsit. Pierakstiet visu, kas nāca ar lielu tuvību: viņa/as ādas smaržu, pieskārienu spēku, kā jutāties, kad jūsu ķermeņi bija savijušies (“manas kājas bija zem viņa kājām un viņa roka bija manā augšstilbā”)... Sūtīt vēstījums nākotnes sev, kas viegli atgriezīs šos neaizmirstamos mirkļus. Šo rindu pārlasīšana kalpos kā nomierinošs atgādinājums, ka viss ir iespējams tajos brīžos, kad jūtaties vientuļš vai skumjš.

2.Analizējiet savu seksuālo pieredzi

Varat arī izmantot savas piezīmes, lai vispārīgi novērtētu, ko seksā vēlaties vairāk un mazāk. Atskatieties uz iepriekšējo pieredzi: kas apziņā izcēlās īpaši: ka jums visvairāk patīk rīta sekss; pērkat sev piemērotu apģērbu; gulēt ar savu labāko draugu un palikt labākajiem draugiem? Garlaicīgi vai nepatīkami bija tas, ka tev pieskārās pirmajā randiņā (teorētiski bija labi, bet turpināji nervozi skatīties pār plecu); kad uzzinājāt, ka rīta sekss ir iespējams tikai tad, ja visi iesaistītie vispirms iztīra zobus? Pierakstiet to un izmantojiet to turpmākajās attiecībās.

3.Valkājiet apakšveļu, kas liek justies pievilcīgi

Foto: pixabay.com

Nomainiet visu, kas ir nolietots! Nesamierinies ar ērtām biksītēm, kas tikai izceļ tavu dzimumu. Iegādājieties atbilstošus apakšveļas komplektus izpārdošanā. Negaidi, kad kāds atnāks un iemācīs izvēlēties pareizo krūštura izmēru, tagad ir īstais laiks to izdarīt, vēršoties pie profesionāļiem. Pievērs uzmanību tam, kas, pēc jūsu domām, ir neparasts, piemēram, zeķes līdz augšstilbiem, adīts džemperis vai mežģīņu krekls. Neatkarīgi no tā, vai kāds cits redz to, kas tev ir zem džempera, tu par to uzzināsi un uzvedīsies nedaudz citādāk.

4.Flirtē eleganti

Foto: pixabay.com

Ir 2024. gads, mēs visi esam pieauguši un varam būt izsmalcināti — pat ar ilggadējiem partneriem, kuri redzēja, ka mēs piektajā klasē joprojām dzerām piena kokteiļus. Uzvedieties kā siržu lauzējs, kas kādu pavedina kinoteātrī. Nosūtiet īsziņu vai zvaniet savam partnerim, lai pateiktu, ka domājat par viņu.

Uzdāvini viņam mazas dāvaniņas (tām nav jābūt dārgām - derēs kāds eksotisks auglis, ko viņš tik ļoti mīl, vai eleganta pildspalva). Sniedziet viņam mājienu par gaidāmo tuvību, bet ārpus seksuālā konteksta. Tas rada brīnumus, veidojot seksa gaidas, radot vispārēju noskaņojumu, kurā sekss ir klātesošs kopdzīvē, un galu galā veicinot ciešāku saikni tuvības brīdī.

5.Pievienojiet savai dzīvei dažas vienkāršas lomu spēles

Vai jums ir peldkostīms, bodijs vai šauri sporta šorti? Lieliski! Iedomājieties, ka esat fitnesa kluba klients, bet partneris ir personīgais treneris, kurš prasmīgi koriģē figūru. Valkājiet rūtainus svārkus vai baltu blūzi un esiet kā students, kurš nevar sagaidīt, kad iegūs labu atzīmi!

Foto: depositphotos.com

Vai arī izmēģiniet viņa uzvalku un ieleciet priekšnieka lomā. Jums nav jāatbilst šīm lomām, vienkārši sakiet: "Ja tu būtu mans X un es būtu tavs Y, ko tu darītu ar mani?" Jūs pat varat pilnībā nebūt aktieris, valkājot tērpu, ko dzīvē valkājat reti — balles kleitu vai zema piegriezuma kombinezonu — un ļaut kāda cita iztēlei to paveikt jūsu vietā.

6.Atpūties

Beidz domāt par to, kā izskatās tavs vēders, kad ir ieslēgta gaisma. Jūtieties brīvi stostīties, kad esat nervozs vai notiek kaut kas smieklīgs: jokojiet, runājiet, smejieties, kost un muļķīgi nolieciet galvu kādam uz pleca. Tas bieži vien palīdz seksa laikā justies vēl tuvākam, visatļauties un bez aizspriedumiem. Tomēr esiet saprātīgi attiecībā uz to, lai partneris nedomātu, ka par viņu smejaties, it īpaši, ja darāt ko neparastu.

7.Palūdziet savam partnerim pieskarties pa visu ķermeni

Foto: depositphotos.com

Palūdziet viņam masēt jūs seksa laikā un lieciet viņam pieskarties pēc iespējas vairākām jūsu ķermeņa zonām ar dažādu spiedienu. Ideja ir justies uzbudinātam neatkarīgi no tā, vai jūsu partneris ar pirkstiem virzās gar apakšdelmu vai izmisīgi piespiež savus pirkstus pret plecu lāpstiņām. Ir neticami fantastiski nodarboties ar seksu, kas ar tevi notiek daudzās vietās vienlaikus.

8.Nesteidzieties

Dariet to lēnām, uzreiz nepārejot uz citām ķermeņa daļām. Nenoklusējiet kaut ko tādu, par ko zināt, ka jūs vai jūsu partneris tas ātri sarūgtina. Mēģiniet ieturēt pārtraukumus no aktivitātēm, lai aizkavētu orgasmu un iegūtu laiku. Izbaudi katru sajūtu - viņa pirkstu galiņu pieskārienu pie tava kakla, pirmās iespiešanās sekundes vai spiedienu, ar kādu viņš tevi skūpsta. “Labsajūtas kultūrā” to sauc par apzinātību.

9.Ievērojiet seksuālo pretstatu dienas

Varat to darīt viens pats vai apmainīties ar uzdevumiem ar partneri — ideja ir atbrīvoties no tā, ko uzskatāt par “es”, un izmēģināt kaut ko pilnīgi jaunu. Ja esat dominējošs, ļaujiet kādam citam vadīt. Ja esat slinks, esiet neatlaidīgs, neķītrs un tiešs.

Foto: pixabay.com

Pat ja nevēlaties atkārtoti spēlēt kādu noteiktu lomu, ir patīkami par to uzzināt no savas pieredzes: tas ļaus labāk izprast savu gaumi un saprast, kā jūtas partneri, kuriem patīk tas, ko spēlējat. Var visu šo informāciju izmantot nākotnē.

10.Ja tavs partneris tevi tracina, saki to viņam skaidri

Foto: pixabay.com

Lielākajai daļai cilvēku patīk, ja viņiem atklāti stāsta par to, kas viņos ir pievilcīgs un seksīgs. Nekautrējieties - atdodiet visu. Jūs varētu teikt: “Man patīk, cik mīksta ir tava āda” vai “Tu precīzi zini, kā man pieskarties” vai “Es domāju par tavu (ideālo ķermeņa daļu vai īpaši prasmīgu tehniku)” vai vienkārši: “ Es varētu tevi skūpstīt visu nakti." Dzīve ir īsa: būt nepārprotami kaislīgam ir pārāk reta īpašība, par kuru jūs, visticamāk, saņemsiet atlīdzību!

Dzīvesstils

“Personīgā izaugsme ir mūža ceļojums, taču apņemoties ievērot šo praksi, jūs tikai augsiet un attīstīsieties - gan individuāli, gan kā partneris savam mīļotajam cilvēkam un citiem ģimenes locekļiem, jo jūsu izvēles un ikdiena ietekmē tos cilvēkus, ar kuriem esat saistīti,” raksta blac.media/health.

Svarīgākais