Labākās mammas pēc horoskopa zīmes

© Foto: pixabay.com

Astrologi uzskata, ka zem šīm zodiaka zīmēm dzimst sievietes, kuru galvenais mērķis ir būt mātei.

Visas sievietes vēlas kļūt par ideālu mammu. Tas ir raksturīgi sieviešu dabai. Tomēr kļūt par vislabāko mammu pasaulē savam bērnam ne visām ir iespējams. Lieta tāda, ka iedzimtais raksturs, spēja smalki just citus cilvēkus nav dots visiem. Taču tieši šīs īpašības ir svarīgas veiksmīgai vecāku dzīvei. Zodiaka zīmes, kuru pārstāves ir radītas mātes statusam.

Auns ir aizsargājoša mamma

Foto: pixabay.com

Šīs sievietes ir pārliecinātas, ka viņu bērni ir vislabākie pasaulē. Tāpēc viņiem nekas netiek žēlots: ne nauda, ne laiks, ne lietas, uz kurām atvases izkopj savus talantus (mākslinieks dizainers, galdnieks utt.). Auna mammas neļaus citiem bārt savus bērnus.

Auna zodiaka zīmē dzimušajām mammām piemīt liela enerģija un aizrautība. Viņas vienmēr izvirzās vadībā un ir apņēmības pilnas sasniegt savus mērķus.

Auni ir iniciatori un līderi, kuri prot iedvesmot un motivēt apkārtējos. Viņas atbalsta un iedrošina savus bērnus, palīdzot bērniem attīstīties un kļūt par neatkarīgām personībām.

Auna māmiņas ir taisnīgas un neatkarīgas audzinātājas. Viņas māca saviem bērniem būt atbildīgiem un pieņemt lēmumus, pamatojoties uz savām vērtībām.

Dvīņu mamma ir līdzgaitnieks

Foto: pixabay.com

Ar šādu mammu bērnam nekad nebūs garlaicīgi. Turklāt lielākā daļa hobiju viņiem būs kopīgi ar mammām. Viņi kopā mācīsies braukt ar skrituļdēļiem un skrituļslidām, leks no torņa baseinā, ceps pīrāgus, veidos krūzītes no māla utt. Mammas, kas dzimušas zem Dvīņu zvaigznāja, mīl ceļot kopā ar saviem bērniem.

Dvīņu mamma prot tik viegli komunicēt ar saviem bērniem un kļūt par viņu labākajiem draugiem. Viņas vienmēr atradīs laiku, lai uzklausītu savu bērnu un atbalstītu jebkurā situācijā. Pateicoties savai asprātībai un humoram, viņas radīs ģimenē prieka un jautrības atmosfēru.

Dvīņu mammām ir milzīgas enerģijas rezerves, tāpēc viņas vienmēr ir gatavas kopā ar saviem bērniem darīt dažādas interesantas lietas. Viņas var viegli aizrauties ar jaunām spēlēm, aktivitātēm un hobijiem, kas kopā pavadīto laiku padara neaizmirstamu un neatkārtojamu.

Vēzis ir māmiņa, kas vienmēr ir mājās

Foto: pixabay.com

Vēži ir ļoti mājīgi un mīl radīt mājīgumu. Tāpēc Vēžu māmiņu bērniem vienmēr ir visskaistākās, visskaistāk koptās un ģērbtās, bet bērnistabas ir vismājīgākās istabas. Tajās gribas pavadīt visu savu brīvo laiku ar pusdienu pārtraukumu. Starp citu, šīs zīmes mammas mīl un rūpējas par savu bērnu stilu, nežēlojot naudu un laiku, lai iepirktos.

Vēžu mammas arī izrāda lielu pacietību un radošumu savu bērnu audzināšanā. Viņas cenšas palīdzēt saviem bērniem attīstīt viņu talantus un prasmes, kā arī palīdz viņiem pārvaldīt savas emocijas un veidot veselīgas attiecības ar citiem.

Vēža mammām piemīt mātes instinkts, kas palīdz pareizi novērtēt briesmas un rūpīgi rūpēties par savu bērnu drošību. Vēža zodiaka zīmes mammas izceļas arī ar savu kulinārijas un mājsaimniecības gudrību. Viņām patīk gatavot garšīgus un veselīgus ēdienus saviem bērniem, radīt mājīgumu un pavadīt laiku, nodarbojoties ar ģimenes aktivitātēm.

Svari ir svinību mamma

Foto: Depositphotos

Ar šādu mammu bērnu dzīve ir piepildīta tikai ar gaišām emocijām. Ja ir iespēja un iemesls sarīkot svētkus, mamma tos sarīkos. Viņa vienmēr ir gatava kaut ko dāvināt savām mīļākajām atvasēm, lai tās iepriecinātu. Un tās ne vienmēr ir rotaļlietas.

Pārsteigums var būt ceļojums pie Ziemassvētku vecīša, mīļākā kūka, dāvanu karte uz rotaļlietu veikalu vai kucēns.

Jaunava ir mamma perfekcioniste

Foto: pixabay.com

Šai māmiņai viss ir “pēc grāmatas”: autiņi un autiņbiksītes ir rūpīgi izgludinātas, ūdens vannā ir izmērīts, knupīši un pudelītes tiek vārītas ar apskaužamu regularitāti. Kārtība ir vissvarīgākā. Mamma ir mierīga, pacietīga, praktiska. Liela uzmanība tiek pievērsta pareizai un veselīgai mazuļa barošanai.

Mamma Jaunava jau no mazotnes māca savus bērnus būt kārtīgiem it visā - sakārtot mantas, saklāt gultu, nolikt vietā čības. Reizēm mamma perfekcioniste pati “metās” visu sakārtot un salikt pa plauktiņiem.

Bērni aiz mammas Jaunavas muguras vienmēr jutīsies pasargāti un aizstāvēti, kā arī vienmēr glīti saposušies dosies gan uz skolu, gan viesos, gan uz sporta laukumu vai vienkārši pastaigāties.

Laimes frāzes, kas jālieto katru dienu, lasiet šeit.

Dzīvesstils

Kartupeļi “au gratin” ir iepriekš vārītu kartupeļu šķēles, kas vārītas krējumā un pārklātas ar sieru, kas veido gratīnu. Savukārt gratin dauphinoise ir ēdiens, kas gatavots no plānās šķēlītēs sagrieztiem iepriekš termiski neapstrādātiem kartupeļiem, kas tiek pagatavoti krējumā.