Pārvērtības. Olgas smaidu uzbur stila pārmaiņas

© Foto: Kitija Deme, Kiti Deme Photo & Studio

Skaistas brīnumpārvērtības veic "Salvijas pārvērtības" Liepājā. Ar meikapa un aksesuāru palīdzību sievietē tiek atklāts skaistais, netveramais, trauslais un īpašais. Nelieli otas pieskārieni spēj darīt brīnumus.

"Un skaistas esam mēs visas, tikai jāprot to pareizi izcelt un parādīt," sevi raksturo "Salvijas pārvērtības".

Olgas (53) pārvērtības nodrošināja: matu sakārtojums - Marina Galdika.
Meikapu veidoja un apģērbu fotosesijai izvēlējās Salvija Kope ("Salvijas pārvērtības"). Fotografēja Kitija Deme (Kiti Deme Photo & Studio).
Citas pārvērtības skaties šeit.

Olga pirms

Foto: Kitija Deme, Kiti Deme Photo & Studio

Olga pēc pārvērtībām

Foto: Kitija Deme, Kiti Deme Photo & Studio

Foto: Kitija Deme, Kiti Deme Photo & Studio

Foto: Kitija Deme, Kiti Deme Photo & Studio

Foto: Kitija Deme, Kiti Deme Photo & Studio

Foto: Kitija Deme, Kiti Deme Photo & Studio

Foto: Kitija Deme, Kiti Deme Photo & Studio

Foto: Kitija Deme, Kiti Deme Photo & Studio

Foto: Kitija Deme, Kiti Deme Photo & Studio

Dzīvesstils

Āboli, bumbieri un ķirbji mums asociējas ar rudens klasiku – pīrāgiem, sulām vai vienkārši veselīgu našķi starp ēdienreizēm. Taču tos iespējams pārvērst pavisam citā pieredzē, piešķirot mazliet asuma un saldenas pikantuma. Ābolu, bumbieru vai pat ķirbju šķēles ar čili un medu ir vienkārša, bet pārsteidzoša uzkoda, kas noteikti patiks tiem, kuriem patīk kulināri eksperimenti. Ar recepti dalās “BBC Food”.

Svarīgākais