“Dzintars” produkti, kas uzturēs ādas dabisko mitruma līmeni

© Foto: publicitātes

Vesela un skaista sejas āda ir mūsu vizītkarte. Ļauj savai ādai starot. Arī sakopti nagi, kā arī tīri un veseli mati. Tieši tāpēc parūpējies par sevi ar vistīrāko mīlestību un rūpību.

Aplūko “Dzintars” produktus, kas noderēs tavai skaistumkopšanai visu gadu.

3-in-1 micelārais ūdens “Roja” 200ml

Foto: publicitātes

EUR 6,63

Īpaši veidotais micelārais ūdens ar sastāvā esošajām augu izcelsmes micellām efektīvi noņem kosmētiku un attīra ādu.

Mitrinošais komplekss palīdz uzturēt ādas dabisko mitruma līmeni. Dzintara ekstrakts palielina šūnu enerģētisko potenciālu, priežu mizas ekstrakts veic antioksidanta funkciju.

Lietošana:

Ar samitrinātu kokvilnas spilventiņu maigām kustībām notīra sejas ādu. Var lietot uz ādas ap acīm. Pēc izvēles var noskalot ar ūdeni.

Līdzsvarojošs toniks “Melnsils”

Foto: publicitātes

EUR 7,61

Īpaši veidotais līdzsvarojošais toniks taukainai ādai palīdz mazināt sebuma pārprodukciju un sašaurināt poras, nesausinot ādu.

Lietošana:

Noslēdzošais solis sejas attīrīšanas rituālā. Samitrinot kokvilnas spilventiņu vai iepilinot dažus pilienus plaukstās, maigām kustībām uzklāj toniku uz sejas. Nenoskalo.

Ātras iedarbības līdzeklis pret pinnēm “Melnsils”

Foto: publicitātes

EUR 9,30

Īpaši veidotais ātras iedarbības līdzeklis pret pinnēm.

Palīdz ātri mazināt pinnes, dziedē un veicina to ātru likvidēšanu bez paliekošām pazīmēm.

Lietošana:

Pirms lietošanas sakratīt. Uzklāj lokāli uz problemātiskās vietas vienuvai vairākas reizes dienā, līdz pinnes pilnībā izzūd.

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais