“Melnsils” izlase sejas ādai no “Dzintars”

© Foto: publicitātes

Nereti sejas ādas kopšana var būt izaicinoša. Tāpēc tai ir jāvelta īpašas rūpes un uzmanība. Taču, piekopjot praksi ar pareiziem sejas kopšanas līdzekļiem un zinot to priekšrocības, ikdienas rutīna var kļūt tikai patīkamāka.

Ielūkosimies pašmāju uzņēmuma “Dzintars” sejas ādas kopšanas produktos.

3-in-1 attīrošs līdzeklis “Melnsils”

Foto: publicitātes

7,61 EUR

Īpaši veidotais attīrošais līdzeklis trīs vienā taukainai ādai ar kaolīnu un cinku novērš un mazina piņņu rašanos, attīra poras un mazina spīdumu.

Lietošana:

  • Izmanto kā ikdienas sejas mazgāšanas līdzekli. Noskalo ar ūdeni.
  • Lai sasniegtu skrubja efektu, pēc uzklāšanas iemasē līdzekli, pievēršot uzmanību T zonai.
  • Dziļākai attīrīšanai reizi nedēļā atstāj līdzekli uz sejas ādas līdz 3 minūtēm un noskalo ar ūdeni. Neizmantot acu zonā. Ja nokļūst acīs, izskalot ar ūdeni.

Ātras iedarbības līdzeklis pret pinnēm “Melnsils”

Foto: publicitātes

9, 30 EUR

Īpaši veidotais ātras iedarbības līdzeklis pret pinnēm. Palīdz ātri mazināt pinnes, dziedē un veicina to ātru likvidēšanu bez paliekošām pazīmēm.

Lietošana:

Pirms lietošanas sakratīt. Uzklāj lokāli uz problemātiskās vietas vienuvai vairākas reizes dienā, līdz pinnes pilnībā izzūd.

Līdzsvarojošs gels-krēms “Melnsils”

Foto: publicitātes

7,61 EUR

Īpaši veidotais vieglas tekstūras matējošais gels-krēms taukainai ādai un ādai ar noslieci uz akni mitrina ādu, palīdz regulēt sebuma pārprodukciju un mazina spīdumu.

Lietošana:

Maigām kustībām uzklāj gelu uz attīrītas sejas. Lieto no rīta un vakarā.

Līdzsvarojošs toniks “Melnsils”

Foto: publicitātes

Foto: 4

7,61 EUR

Īpaši veidotais līdzsvarojošais toniks taukainai ādai palīdz mazināt sebuma pārprodukciju un sašaurināt poras, nesausinot ādu.

Lietošana:

Noslēdzošais solis sejas attīrīšanas rituālā. Samitrinot kokvilnas spilventiņu vai iepilinot dažus pilienus plaukstās, maigām kustībām uzklāj toniku uz sejas. Nenoskalo.

Dzīvesstils

Vai savās mājās cīnāties ar augļu mušu bariem? Kā no tām atbrīvoties uz visiem laikiem? Kas ir tie sīkie kukaiņi, kas lidinās virtuvē? Kāpēc to ir tik daudz? Kāpēc tik grūti no tām atbrīvoties?