Smaržu palete no “Dzintars”

© Foto: publicitātes

Katrā vannas istabā uz plauktiņa ir jābūt smaržām, kas ne tikai piestāv tev, bet arī raksturo tevi. Smarža, kas runā pati par sevi. Un smarža, kas liks tevi atcerēties. Aplūko “Dzintars” smaržas, kas izstāstīs stāstu, kas neatstās vienaldzīgus.  

“Lilac of Riga” Eau de Parfum

Foto: publicitātes

45,00 EUR

Kad viņa staigā Vecrīgas ielās, visa pilsēta pulsē ar viņas sirdi vienā ritmā. Viņa redz pasauli kā mākslas darbu. Katru ikdienas mirkli kā skaistu stāstu. Atvērta. Drosmīga. Brīva. Viņa ir kā vesela pilsēta - mainīga un dzīva.

Kā pirmo, sajutīsi siltu un nostalģisku pavasara vēsmu ar ciklamenas, ceriņu un citrusaugļu ziedu virsnotīm, kas saplūst vienotā harmonijā, liekot atkal un atkal no jauna iemīlēties dzīvē.

Tad seko saldās pamatnotis - jasmīns, heliotrops, plūmju sīrups un pačūlija, kas aromātā ienes vairāk krāsu, ļaujot palūkoties uz pasauli caur ceriņkrāsas brillēm.

Foto: publicitātes

Noslēgumā, piesātinātās ambras un pikantās klinšu rozes, kanēļa, tabakas un sandalkoka notis atstās paliekošu iespaidu uz visām maņām.

Esi dzīves galvenajā lomā ar “Lilac of Riga”.

Veicot pirkumu, komentārā ir iespēja norādīt, kuru iepakojumu vēlies saņemt - operu, muzeju vai meiteni uz skeita.

Tavas iemīļotās smaržas “Rīgas Ceriņi” tagad ar nosaukumu “Lilac of Riga”.

Der zināt!

Uzliesmojošs šķidrums un tvaiki. Nelietot vietās, kur ir sastopams karstums/dzirksteles/atklāta uguns/karstas virsmas. Sargāt no bērniem.

“White Amber” Eau de Parfum

Foto: publicitātes

45, 00 EUR

Viņa mirdz pilsētas ritmā. Rīgas ielās atbalsojas viņas soļi un sirds, baudot katru brīdi - skaistu, tīru, dzīvu. Viņu pamana visi.

Kas ir šī rīdziniece, kuras stāsts ierakstīts krāšņajās jūgendstila ēku fasādēs? Viss, kas dzīves maģiskākajos mirkļos viņai nepieciešams, ir viņa pati. Pārliecināta, iedvesmota, brīva.

Un viņa dejo pilsētas ritmā, maigu maijpuķīšu, īrisu un baltās vijolītes aromāta ieskauta. Pievienojas roze, magnolija, atveras eksotiskais ilang-ilang un jutekliskā tuberoze. Noslēgumā uzplaukst baltā ambra un elpu aizraujošais kristāliskais muskuss.

White Amber - smarža, kas izstāsta tavu stāstu.

Tavas ikoniskās smaržas “Rīdzinieces noslēpums” ir paslēpušās zem nosaukuma “White Amber”.

Der zināt!

Uzliesmojošs šķidrums un tvaiki. Nelietot vietās, kur ir sastopams karstums/dzirksteles/atklāta uguns/karstas virsmas. Sargāt no bērniem.

Dzīvesstils

 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.

Svarīgākais